KK Nostalji Treni 🫠

Aynısını bana yaptıklarında “gerizekalı” dediklerinde yazdın mı? Objektif yorum yapamayacaksan sende bu konuda konuşma istersen 😉ben bıraya çarşaf çarşaf ben yokken benim hakkımda atıp tutulanları yazarım da gerek yok. Ama ödeşmek isteyen varsa artık zamanı. Ben hamileyim diye sineye çektim.
Herkesten özür dileyerek buna cevap vericem.
Mecburum.
Köydeyim tam odaklanamıyorum da Internet sıkıntılı.

Gerizekalıyı diyen benim. 40+ kadınlar dedikodumu yaptığı için. Öyle olduğunu düşünüyorum dedikodu yapan insanların çünkü. Ne deseydi calcii aa çok ayıp mı? Neye ne şekilde objektif olsaydı?

Dedikodu isine cevabımı ozelde ceyceye defalarca verdim detay vermeye calistikca umrumda degil dedim ki zaten o da ddikodunun taraflarından biriydi. Sonra duvarıma yazdım mecburen genel bi cevap. Hala durur buyrun bakılsın. Gerizekalı orda yazar. Sonra aralık annelerine gelindi sonrasında biz patladık. Haksız yere. Ve tamaaamen sizin yüzünüzden. Mühim değil.

Ben döndüm sen de hoş olmadı yaşanılanlar minvalinde laf ettin ben de hepimizin yolu açık olsun dedim ve kapandı.

Şimdi burda hala ben ima ediliyorum. Bunu yaşamak istemiyorum. Sen ne olsun istiyosun? Senin niye için soğumuyo? Biz niye bu kadar boş işlerle uğraşıyoruz hala? Hepimiz iki gülüp eğlenelim kafamız dağılsın diye burda değil miyiz? Lütfen topiği daha fazla meşgul etmeyelim gel özele. Dilersen küfret filan bi rahatla ya kasma bu kadar. Numaramı da veririm dilersen. Zaten kimde yok ki...

Son görünür yorumum budur. Burda cevap yazma yanıtlamayacağım daha. Bu konuyla ilgili daha kimse boş satırlar okumayacak.

Herkesten özür dileyerek buna cevap vericem.
Mecburum.
Köydeyim tam odaklanamıyorum da Internet sıkıntılı.

Gerizekalıyı diyen benim. 40+ kadınlar dedikodumu yaptığı için. Öyle olduğunu düşünüyorum dedikodu yapan insanların çünkü. Ne deseydi calcii aa çok ayıp mı? Neye ne şekilde objektif olsaydı?

Dedikodu isine cevabımı ozelde ceyceye defalarca verdim detay vermeye calistikca umrumda degil dedim ki zaten o da ddikodunun taraflarından biriydi. Sonra duvarıma yazdım mecburen genel bi cevap. Hala durur buyrun bakılsın. Gerizekalı orda yazar. Sonra aralık annelerine gelindi sonrasında biz patladık. Haksız yere. Ve tamaaamen sizin yüzünüzden. Mühim değil.

Ben döndüm sen de hoş olmadı yaşanılanlar minvalinde laf ettin ben de hepimizin yolu açık olsun dedim ve kapandı.

Şimdi burda hala ben ima ediliyorum. Bunu yaşamak istemiyorum. Sen ne olsun istiyosun? Senin niye için soğumuyo? Biz niye bu kadar boş işlerle uğraşıyoruz hala? Hepimiz iki gülüp eğlenelim kafamız dağılsın diye burda değil miyiz? Lütfen topiği daha fazla meşgul etmeyelim gel özele. Dilersen küfret filan bi rahatla ya kasma bu kadar. Numaramı da veririm dilersen. Zaten kimde yok ki...

Son görünür yorumum budur. Burda cevap yazma yanıtlamayacağım daha. Bu konuyla ilgili daha kimse boş satırlar okumayacak.
Ben de çok aktif olduğum dönemde wp gruplarına da girmiştim, oradan bağımsız olarak burada bi sürü kavgaya da çekilmiştim zorla. O dönemde tadı kaçmıştı zaten, o yüzden uzaklaşmıştım, kafam aşırı rahat etmişti ve şimdi de bakınca aşırı boş geliyor o kavgalar, gerilimler falan.
Bulunduğumuz yeri dünyanın merkezi zannediyoruz, fazla kaptırıyoruz ama biraz uzaklaşınca insan bi kendine geliyor.
Gir, gül eğlen, bi şeyler paylaş istiyorsan, Bdv'de birilerine yardımcı ol, arada yüksel banlan :KK53: keyif al çık yani.

Kızlar siz bilirsiniz bi kadın vardı bosanmak istiyor boşanamıyor kocası dr sonra kocası burdan yazdıklarının hepsini okudu ismini vs değiştirdi o konu nasıl bitti?

Sonra eski ismi ile konu açtı, küçük kızı vardı gelişim geriliği vs çıkmış ayrılmaktan vazgeçmişti ztn ayrilmayacakti evliliği doktor eşi olmak güzel evlerde oturmak olarak görüyordu hatta ben tepki gösterince konuda bana çok hakaret eden oldu. Adam aldatmaya başlamış veya ztn aldatıyordu bilmiyorum yine döndü dolaştı bosanicam ama ev ne olacak demeye. Sonra biz bastırınca üyelik iptali yapıp gitti. Hatta kvnin çocuklarına bakmasını bile istedi ama kadın annesine bakacakgi
Evlendi ve çocukları var diye adamı her türlü somurecegini zanneden sürekli ben diyen insanları sevmiyorum sevmeyeceğim adamın kumaşı ztn belli, ama sonsuz beklenti ile dünya dönmüyor dönmeyecek

tivoliyi merak ediyorum ben çocuk neoldu acaba.
Bir de başıma bir şey gelmeyecekse şey dicem hani fake fake dedik ya onlar nasıl fake yani farklı bi hayat anlatması mı fake. Sonuçta bi insan var yani orda yapay zekaya mı yazdırdı mesajları asldlfşgşgş

Merak ettiklerim sıralı liste:
-tivoli
-umay (evli adamla sevgiliydi kuma grup falan her yola hazır ve razıydı)
-kocasının donunu kontrol eden, çekmeceden kadın çorabı bulan
-fatma diye bi üye vardı ota b.ka konu açardı hatta şuan aktif birinin üslubuna da benzetiyorum biraz
-vander
-kocası aşırı yakışıklı manken oyuncu olan ama inşaatta çalışan üye
-sürekli kvye gitmek zorunda olan ama hiç istemeyen üye
😂😂

Merak ettiklerim sıralı liste:
-tivoli
-umay (evli adamla sevgiliydi kuma grup falan her yola hazır ve razıydı)
-kocasının donunu kontrol eden, çekmeceden kadın çorabı bulan
-fatma diye bi üye vardı ota b.ka konu açardı hatta şuan aktif birinin üslubuna da benzetiyorum biraz
-vander
😂😂

Ya kaç gündür bu konuşayım, hepsini yazınca hayal meyal da olsa hatırlamam 🙄
Bende dün birini buldum galiba, dikkatli bakınca heryerdeler arkadaş:KK70:
Vanderi hatırlamıyorum ama

X