- 13 Ocak 2020
- 44.608
- 168.152
- 33
- Konu Sahibi feliscatus
- #1.641
Herkesten özür dileyerek buna cevap vericem.Aynısını bana yaptıklarında “gerizekalı” dediklerinde yazdın mı? Objektif yorum yapamayacaksan sende bu konuda konuşma istersen ben bıraya çarşaf çarşaf ben yokken benim hakkımda atıp tutulanları yazarım da gerek yok. Ama ödeşmek isteyen varsa artık zamanı. Ben hamileyim diye sineye çektim.
Mecburum.
Köydeyim tam odaklanamıyorum da Internet sıkıntılı.
Gerizekalıyı diyen benim. 40+ kadınlar dedikodumu yaptığı için. Öyle olduğunu düşünüyorum dedikodu yapan insanların çünkü. Ne deseydi calcii aa çok ayıp mı? Neye ne şekilde objektif olsaydı?
Dedikodu isine cevabımı ozelde ceyceye defalarca verdim detay vermeye calistikca umrumda degil dedim ki zaten o da ddikodunun taraflarından biriydi. Sonra duvarıma yazdım mecburen genel bi cevap. Hala durur buyrun bakılsın. Gerizekalı orda yazar. Sonra aralık annelerine gelindi sonrasında biz patladık. Haksız yere. Ve tamaaamen sizin yüzünüzden. Mühim değil.
Ben döndüm sen de hoş olmadı yaşanılanlar minvalinde laf ettin ben de hepimizin yolu açık olsun dedim ve kapandı.
Şimdi burda hala ben ima ediliyorum. Bunu yaşamak istemiyorum. Sen ne olsun istiyosun? Senin niye için soğumuyo? Biz niye bu kadar boş işlerle uğraşıyoruz hala? Hepimiz iki gülüp eğlenelim kafamız dağılsın diye burda değil miyiz? Lütfen topiği daha fazla meşgul etmeyelim gel özele. Dilersen küfret filan bi rahatla ya kasma bu kadar. Numaramı da veririm dilersen. Zaten kimde yok ki...
Son görünür yorumum budur. Burda cevap yazma yanıtlamayacağım daha. Bu konuyla ilgili daha kimse boş satırlar okumayacak.