KK Nostalji Treni 🫠

Zeynep vardı kaynana ile oturmak istemeyen kanepesi yanan sonra kaynanası vefat eden sonra açığa çıkmıştı fake olduğu ne senaryolar üretmişti öyle .
Zeynep güven o. Daha birkaç gün önce bdvde andık onu. Bir anda beni alıntılayıp ben zeynep güven dedi. O zamanlar yaptığı trolluğu kabul ediyor. Bu kadar viral olacağını tahmin edememiş. Sonra da konuyu bırakamamış. Yeni üyeliğinde de troll konular açmış. Ama kendini ifşalayınca banlandı. Z zoryillar_123456 yeni üyeliği

Zeynep güven o. Daha birkaç gün önce bdvde andık onu. Bir anda beni alıntılayıp ben zeynep güven dedi. O zamanlar yaptığı trolluğu kabul ediyor. Bu kadar viral olacağını tahmin edememiş. Sonra da konuyu bırakamamış. Yeni üyeliğinde de troll konular açmış. Ama kendini ifşalayınca banlandı. Z zoryillar_123456 yeni üyeliği
Ciddenmi bu kadar olur resmen hemen gelivermiş,bakayım hemen neler yazmış öyle.

Banı da yimiş.

Makiniiiiiisttt, üye ismi geçen paylaşımlarla dedikodu yaparsanız tren kaza yapar.
tren-hareketli-resim-0018.gif

X