- 30 Mart 2018
- 2.906
- 6.754
- Konu Sahibi feliscatus
- #1.621
kusura bakmayın yanlış etiketlemisim, bebegim durmuyorŞimdi bildirim geldi. O kim tanıımıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kusura bakmayın yanlış etiketlemisim, bebegim durmuyorŞimdi bildirim geldi. O kim tanıımıyorum
Bir an 22 lisi geldi sandım. Ulen yanlış etiket nelere sebep oluyor. ShsjjsjsjskŞimdi bildirim geldi. O kim tanıımıyorum
Önemli değil bende anlayamadımkusura bakmayın yanlış etiketlemisim, bebegim durmuyor
Yatakta ağlarken arkadam geliyorlar mı diye kontrol ederdi. Kimse gelmezdi. Ah cavidan. Olsa da konu açsa yine.Çok enteresan bir kişilikti yaşıda küçüktü heyecsn yapıştı aplasıı
Acayip karakterdi cavidanda gelse keşke gene .Yatakta ağlarken arkadam geliyorlar mı diye kontrol ederdi. Kimse gelmezdi. Ah cavidan. Olsa da konu açsa yine.
Zeynep güven o. Daha birkaç gün önce bdvde andık onu. Bir anda beni alıntılayıp ben zeynep güven dedi. O zamanlar yaptığı trolluğu kabul ediyor. Bu kadar viral olacağını tahmin edememiş. Sonra da konuyu bırakamamış. Yeni üyeliğinde de troll konular açmış. Ama kendini ifşalayınca banlandı. Z zoryillar_123456 yeni üyeliğiZeynep vardı kaynana ile oturmak istemeyen kanepesi yanan sonra kaynanası vefat eden sonra açığa çıkmıştı fake olduğu ne senaryolar üretmişti öyle .
Ciddenmi bu kadar olur resmen hemen gelivermiş,bakayım hemen neler yazmış öyle.Zeynep güven o. Daha birkaç gün önce bdvde andık onu. Bir anda beni alıntılayıp ben zeynep güven dedi. O zamanlar yaptığı trolluğu kabul ediyor. Bu kadar viral olacağını tahmin edememiş. Sonra da konuyu bırakamamış. Yeni üyeliğinde de troll konular açmış. Ama kendini ifşalayınca banlandı. Z zoryillar_123456 yeni üyeliği
Kanepeyi kocası yakmıştı diye aklımda kalmış.Zeynep vardı kaynana ile oturmak istemeyen kanepesi yanan sonra kaynanası vefat eden sonra açığa çıkmıştı fake olduğu ne senaryolar üretmişti öyle .
Banı da yimiş.Zeynep güven o. Daha birkaç gün önce bdvde andık onu. Bir anda beni alıntılayıp ben zeynep güven dedi. O zamanlar yaptığı trolluğu kabul ediyor. Bu kadar viral olacağını tahmin edememiş. Sonra da konuyu bırakamamış. Yeni üyeliğinde de troll konular açmış. Ama kendini ifşalayınca banlandı. Z zoryillar_123456 yeni üyeliği
Oha ilk kez gördüm
Aktif olmayacak üyeler dimi ablaMakiniiiiiisttt, üye ismi geçen paylaşımlarla dedikodu yaparsanız tren kaza yapar.
Çoktan tarihe karışmış olsalar bile miMakiniiiiiisttt, üye ismi geçen paylaşımlarla dedikodu yaparsanız tren kaza yapar.
Evet eşi yakmıştı.Kanepeyi kocası yakmıştı diye aklımda kalmış.
Offfff kara tren puf puffff geldi saygılar ahretliğimmm kodesim hazır demiMakiniiiiiisttt, üye ismi geçen paylaşımlarla dedikodu yaparsanız tren kaza yapar.
Nerde konuştuyduk la biz hangilernden haberdarsın onu bilmiyorum ahahahahYoook. Ben 2016-2017’de @Bibibella ile aynı gruptaydım nameaver, darkmore bebişim, yerçekimli karanfil falan vardı. Ama attre ile yazıştım çok.
Haha çok haklıymışsın be günlerdir modlar konuya uğramazken bugün bir anda mune reis geldi tesadüfe bakBizi şikayet ederse şimdi
Nerde konuştuyduk la biz hangilernden haberdarsın onu bilmiyorum ahahahah
Haha çok haklıymışsın be günlerdir modlar konuya uğramazken bugün bir anda mune reis geldi tesadüfe bak