- 19 Mayıs 2020
- 46.457
- 207.869
- Konu Sahibi feliscatus
- #1.681
Farketmez, direkt söyledi, mıymıymıy dolandırmadı.Ben yazınca yazdı katip yoksa adamdan ne istiyorsa onu yazıyordu ilgi yada para
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Farketmez, direkt söyledi, mıymıymıy dolandırmadı.Ben yazınca yazdı katip yoksa adamdan ne istiyorsa onu yazıyordu ilgi yada para
Çok korkuyorum durmayan bir çocuğum olur diye. Dün gece rüyamda gördüm hamileydim, sabah korku ile uyandım.İyi ediyor o çocuk ona, daha çok dellensin yolsun saçını başını ikisinin de karılı kocalı ahahahah.
Evet ya onunla az kavga etmezdim yorumlarda baya eğlenceliydi hamileydim o zamanlarŞu baklava dilimleri olan inşaatçı erkek konusu vardı hani.
Fakirlikten zenginliğe evrilen.
Komşuların bile gıpta ile baktıgı.
Takım elbisesi ile yataga girip tavana bakan, uyumayan
Ay ne aşk filmiydi beeehh
Durmak iyi bişey değil, benim büyük kız da duruyordu, açana kadar g.tüm çatladı. Sonra çekeceğine başta çek.Çok korkuyorum durmayan bir çocuğum olur diye. Dün gece rüyamda gördüm hamileydim, sabah korku ile uyandım.
Öğretmendi sanki o dimi, fındığa mı gidiyorlardı neydi yazları. Tatil yoktu başka. Ay çorba mı ettim yoksa herkesiEvet evet hepimizi sinir etmişti. Koca delisi gadın
Her yıl millet tatile, Tivoli uyuz kocası ile köye gidiyordu ama adam da epey kıymetliydi.Öğretmendi sanki o dimi, fındığa mı gidiyorlardı neydi yazları. Tatil yoktu başka. Ay çorba mı ettim yoksa herkesi
Merve hep Merve'ydi.
Bedevi yıllar önce yaşanmış şeyleri şu an yaşanıyor gibi yazan mıydıKocası köfteye benzetilen bahtsızbedeviyi hatırlayan var mı? Şimdi o da mı fake idi?
Yakında girmiş beğenmemiş sanırsam gitmiş dkdkd.
Allah Allah bu isim bu ara ortaya çıktı ama yoksa ben mi görmüyordum.Merve hep Merve'ydi.
Geçen sene gümbürtüye gitti yevrım anca geldi.Allah Allah bu isim bu ara ortaya çıktı ama yoksa ben mi görmüyordum.
Alla alla insanın kocası nasıl köfteye benzetilirKocası köfteye benzetilen bahtsızbedeviyi hatırlayan var mı? Şimdi o da mı fake idi?
Heee Hoşgeldi sen değişirsen seni tanırım ama giydirmelerinleGeçen sene gümbürtüye gitti yevrım anca geldi.
Aferin calci mune hepimizi öpecek şimdiBir de Mune var böyle kuru kafalı bir kadın. Yanlışı affetmeyip anında BAN BAN yapıyor. 51 yaşındaymış güya ama bildiğin 35lik hatun daş gibi. Tanıyan gören bilen var mı
Öğretmen meslektaşı kocasını tipsiz bulmuştu.Alla alla insanın kocası nasıl köfteye benzetilir
Kork bence deÇok korkuyorum durmayan bir çocuğum olur diye. Dün gece rüyamda gördüm hamileydim, sabah korku ile uyandım.