- 20 Mart 2008
- 140.618
- 210.846
- 60
- Konu Sahibi feliscatus
- #1.601
Hiç haberrim olmadı bundan,çok naifti gerçekten özellikle siyaset topiğinde çok yazışmıktık.Name annesini kaybetmişti, sonrasında çok aktif takıldı mi bilmiyorum, çok hoş bi hanımdı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç haberrim olmadı bundan,çok naifti gerçekten özellikle siyaset topiğinde çok yazışmıktık.Name annesini kaybetmişti, sonrasında çok aktif takıldı mi bilmiyorum, çok hoş bi hanımdı.
Sahte psikolog o ya. Kedisi vardı hattaO kısmı bilmiyorum, şimdi ben de merak ettim iyice bir kurcalayayim. Böyle balkonda çekilmiş fotoğrafları vardı. Balık etli biriydi.
Vajinismusa çare olarak öneriyordu. Daha doğrusu vajinismus olup çocuk sahibi olamayanlara.H
Hepinize önermişti bir de
Heh işte onu anlatmaya çalışıyordumDediğin sahte psikolog onu biliyorum sjdjdjd
Hmm ok, yurtdışı doktora psikolog deyince o sandımYok başka biriydi. Woman açığını yakalamıştı. Hatta alıntı yapan Sibel gibi teorik şeyler yazıyordu.
Tamam WOMAN şüphelendi ondan onunla bir araştırma yapıp kadını patlattık işte. Onu yapan bizizHeh işte onu anlatmaya çalışıyordum
Bele bele fişlendiydikYoook. Ben 2016-2017’de @Bibibella ile aynı gruptaydım nameaver, darkmore bebişim, yerçekimli karanfil falan vardı. Ama attre ile yazıştım çok.
Anmamak ne mümkün onu bide yaş pasta yapmıştı demi eşine süpriz olarakKarnındaki bebeğe hava aldırmak için balkona çıkan, göbeğine kurdele bağlayan, koşarak kendini yatağa atıp ağlıyormuş gibi yapan üyemizi andık mı?
Ahsjjahdjajdkskfkskfkskfjsjjsjajs ne alaka ya Volkan Konak
Sen komple su grubusun desene, daha hassas davranıcam sana artık
Hhhhqhqhahhwhwhwjwjwlkaqk ayayyyyy hazırlıksız yakalandım bunaKarnındaki bebeğe hava aldırmak için balkona çıkan, göbeğine kurdele bağlayan, koşarak kendini yatağa atıp ağlıyormuş gibi yapan üyemizi andık mı?
Şimdi bildirim geldi. O kim tanıımıyorumMilena35 milena hanimcim bildirimleriniz mi kapali etiketlere bakmiyorsunuz?! sassy ile ayni gun uye olmaniza ne diyorsunuz?
Kinoali omlet yapmıştı da adam kızınca göbeğini tutup suyum geldi doğuruyorum galiba demişti onbirinci haftada.Anmamak ne mümkün onu bide yaş pasta yapmıştı demi eşine süpriz olarak
Kimin kocası bu çabuk söylesin.Hani bir üyenin kocası konu açmıştı. Kayınvalideye kv diyorsunuz, burada kocanın ve annesinin hakkında kötü şeyler yazıyorsunuz demişti. Kv yazılmasına nasıl içerlemişti adam.
Biliyorum işte onu katibe anlatmaya çalışıyordum Sonra bende devreler yandı.Tamam WOMAN şüphelendi ondan onunla bir araştırma yapıp kadını patlattık işte. Onu yapan biziz
Yanlış etiket yapmışlar.Şimdi bildirim geldi. O kim tanıımıyorum
Kesinlikle benim değil.Kimin kocası bu çabuk söylesin.
Çok enteresan bir kişilikti yaşıda küçüktü heyecsn yapıştı aplasııKinoali omlet yapmıştı da adam kızınca göbeğini tutup suyum geldi doğuruyorum galiba demişti onbirinci haftada.