- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.720
- Konu Sahibi feliscatus
- #1.461
Nasii ya sassy fake miymiş. Nesi fake nasıl fake erkek mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasii ya sassy fake miymiş. Nesi fake nasıl fake erkek mi
Çok koşuşturmacalı günler yaşıyorum. Kaydettim onu incelerizCalciii aşk olsun. Hani kritik yapcaktik Bahsettigim kisi mi, baska birisi mi?
Ne ahahahah kendi konusuna nasıl yorum yapıyor 2.hesaptan mı?Belki de eşleri ve mal varlıkları yoktu. İnşallah öyledir. Ay onu hatırlıyorum ya kendi kendine konuşmuştu
Böyle kendi konusuna yorum yapan bir de m e g g vardı
Sassy ile Milana’nın fiziki olarak görüştüklerini buluştuklarını biliyorum ben ama. Ya sassy milana’nın 2. Kişiliği ya da sassy sahte değil.milana22yi ben konuya etiketledim ama herhangi bir şey yazmadı. Haberi var yani burda konuşulanlardan. Aksi bir durum olsa gelip sassyi savunurdu diye düşünüyorum.
Sassy ile Milana’nın fiziki olarak görüştüklerini buluştuklarını biliyorum ben ama. Ya sassy milana’nın 2. Kişiliği ya da sassy sahte değil.
Aynen. Sonra farkettik ve herkes ard arda yazdı. Nasıl yani diyeNe ahahahah kendi konusuna nasıl yorum yapıyor 2.hesaptan mı?
Sassy’nin sahte olduğuna neden bu kadar emin olduk ben onu kaçırdım.Benim de içinden çıkamadığım konu o. Milana kiminle görüştü o zaman?
Ahahahah bi tane mühendis kız vardı eski nişanlısına takıktı, adam gitmiş öğretmen kız bulup evleniyordu falan, bu kız kendine 2.hesaptan küfür etmiştiAynen. Sonra farkettik ve herkes ard arda yazdı. Nasıl yani diye
şöyle olmuştu ;başka bir hesaptan kendine hak verip teselli ediyordu. Birisi soru sordu, konu açtığı nickinden degil de ikinci nickinden cevap vermişti. Böylelikle anlaşıldı ve kendini imha etti.
Ama gorusmuslerdi diye hatırlıyorum ve gizemliasli da yazmış zaten.Milana sahte değil. Biz başka bir platformda takipleşiyoruz kendisiyle. Belki o da hayal kırıklığına uğramıştır. Açıklama yapmak istemiyordur.
Sassy’nin sahte olduğuna neden bu kadar emin olduk ben onu kaçırdım.
Eli nasıl vardı da yaptı bu acabaAhahahah bi tane mühendis kız vardı eski nişanlısına takıktı, adam gitmiş öğretmen kız bulup evleniyordu falan, bu kız kendine 2.hesaptan küfür etmişti
Kafa iyice gitmiş yazık.Eli nasıl vardı da yaptı bu acaba
Ahaha similasyon başlatılıyor.Ulan keşke hepimiz KK evreninde mune ve kazen adlı iki ademoglunun birbiriyle didismesi için yarattiklari çoklu kişilik bozukluğu mahsulleri olsak, gerçekten var olmasak. Tum varoluşsal krizlerime yeni bi çözüm yolu buldum resmen. Neredeyse toplamda 5 kişi falan çıkıcaz
Sassy ile Milana’nın fiziki olarak görüştüklerini buluştuklarını biliyorum ben ama. Ya sassy milana’nın 2. Kişiliği ya da sassy sahte değil.
Sassy ve milananın ikisinin de siteye katılım tarihinin 27 mart 2017 olması tesadüf mü? Şu an fark ettim çok ilginç geldi.Olayın içinde avukatlar falan da var Gizem. Büyük patladı. iki kişiyi kullanmış. Birini görsel olarak birini kariyer olarak. O kişiler bulunup bu sen değilsin denmiş. Yani olay kesin.
Sen inanıyor musun sassy böyle bir iftiranın altında kalsın dediği gibi biriyse ?
Sassy’nin sahte olduğuna neden bu kadar emin olduk ben onu kaçırdım.
Mesajları okudum ben şimdi. Fiziksel olarak görüşmemişler. Ama Milana aldıkları maaşa kadar biliyor. 2. Üyeliği olsa idi forum yetkilileri onu da banlardı. Sassy’de üyelik iptali yapmış. Banlanmamış.Sassy ile Milana’nın fiziki olarak görüştüklerini buluştuklarını biliyorum ben ama. Ya sassy milana’nın 2. Kişiliği ya da sassy sahte değil.
O zaman Milana’ya da çok güvenilmeyecek. Çünkü bizim bir konu üzerine açılan sohbet mesaj grubumuzda sassy kendi fotosunu paylaşmıştı milana da kalp falan attı. Gerçekte de görüşüyorlarmış kafede buluşma falan. O zaman Milana da çok dürüst değil.Olayın içinde avukatlar falan da var Gizem. Büyük patladı. iki kişiyi kullanmış. Birini görsel olarak birini kariyer olarak. O kişiler bulunup bu sen değilsin denmiş. Yani olay kesin.
Sen inanıyor musun sassy böyle bir iftiranın altında kalsın dediği gibi biriyse ?
Kaç yıllık kk kullanıcısının şöyle eksinlarim olmadıAhahahah bi tane mühendis kız vardı eski nişanlısına takıktı, adam gitmiş öğretmen kız bulup evleniyordu falan, bu kız kendine 2.hesaptan küfür etmişti