KK Nostalji Treni 🫠

Nasii ya sassy fake miymiş. Nesi fake nasıl fake erkek mi

sercank-biktik.gif

milana22yi ben konuya etiketledim ama herhangi bir şey yazmadı. Haberi var yani burda konuşulanlardan. Aksi bir durum olsa gelip sassyi savunurdu diye düşünüyorum.
Sassy ile Milana’nın fiziki olarak görüştüklerini buluştuklarını biliyorum ben ama. Ya sassy milana’nın 2. Kişiliği ya da sassy sahte değil.

Ne ahahahah kendi konusuna nasıl yorum yapıyor 2.hesaptan mı?
Aynen. Sonra farkettik ve herkes ard arda yazdı. Nasıl yani diye😂
şöyle olmuştu ;başka bir hesaptan kendine hak verip teselli ediyordu. Birisi soru sordu, konu açtığı nickinden degil de ikinci nickinden cevap vermişti. Böylelikle anlaşıldı ve kendini imha etti.

Aynen. Sonra farkettik ve herkes ard arda yazdı. Nasıl yani diye😂
şöyle olmuştu ;başka bir hesaptan kendine hak verip teselli ediyordu. Birisi soru sordu, konu açtığı nickinden degil de ikinci nickinden cevap vermişti. Böylelikle anlaşıldı ve kendini imha etti.
Ahahahah bi tane mühendis kız vardı eski nişanlısına takıktı, adam gitmiş öğretmen kız bulup evleniyordu falan, bu kız kendine 2.hesaptan küfür etmişti 🤣

Sassy’nin sahte olduğuna neden bu kadar emin olduk ben onu kaçırdım.

Olayın içinde avukatlar falan da var Gizem. Büyük patladı. iki kişiyi kullanmış. Birini görsel olarak birini kariyer olarak. O kişiler bulunup bu sen değilsin denmiş. Yani olay kesin.
Sen inanıyor musun sassy böyle bir iftiranın altında kalsın dediği gibi biriyse ?

Sassy ile Milana’nın fiziki olarak görüştüklerini buluştuklarını biliyorum ben ama. Ya sassy milana’nın 2. Kişiliği ya da sassy sahte değil.
Olayın içinde avukatlar falan da var Gizem. Büyük patladı. iki kişiyi kullanmış. Birini görsel olarak birini kariyer olarak. O kişiler bulunup bu sen değilsin denmiş. Yani olay kesin.
Sen inanıyor musun sassy böyle bir iftiranın altında kalsın dediği gibi biriyse ?
Sassy ve milananın ikisinin de siteye katılım tarihinin 27 mart 2017 olması tesadüf mü? Şu an fark ettim çok ilginç geldi.

IMG_2311.jpeg
IMG_2310.jpeg

Sassy’nin sahte olduğuna neden bu kadar emin olduk ben onu kaçırdım.
Mesajları okudum ben şimdi. Fiziksel olarak görüşmemişler. Ama Milana aldıkları maaşa kadar biliyor. 2. Üyeliği olsa idi forum yetkilileri onu da banlardı. Sassy’de üyelik iptali yapmış. Banlanmamış.
Yerine oturmayan çok şey var. Milana 2 çocuklu, yetişkin bir kadın. Sassy 25 yaşlarında, Z kuşağı bir kız.

Eklentiler

• FDD94D09-6A0E-42B6-A370-EA76C2223AB8.jpeg
    FDD94D09-6A0E-42B6-A370-EA76C2223AB8.jpeg
    105,2 KB · Görüntüleme: 147
  • 76EF75DD-F862-4D64-A313-17372C577037.jpeg
    76EF75DD-F862-4D64-A313-17372C577037.jpeg
    100,1 KB · Görüntüleme: 154
O zaman Milana’ya da çok güvenilmeyecek. Çünkü bizim bir konu üzerine açılan sohbet mesaj grubumuzda sassy kendi fotosunu paylaşmıştı milana da kalp falan attı. Gerçekte de görüşüyorlarmış kafede buluşma falan. O zaman Milana da çok dürüst değil.

Ahahahah bi tane mühendis kız vardı eski nişanlısına takıktı, adam gitmiş öğretmen kız bulup evleniyordu falan, bu kız kendine 2.hesaptan küfür etmişti 🤣
Kaç yıllık kk kullanıcısının şöyle eksinlarim olmadı :KK43:

X