KK Nostalji Treni 🫠

Gözümden kaçmış en heyecanlı yerleri kaçırmışım 😁
Geyikli nasıl biri ise artık iki eşi de tüm mal varlığını üstüne yapmıştı. Onda bircok yalan vardı ve ceycey en yakın tanigiydi bu yalanlarin :KK53:
Birikim topiğinde kendi kendine yazmıştı

Kendisi hala aktif. Etiketi görünce bizim topic uçmaz umarım.

Benim en merak ettiğim üye samantha samantha kim acaba nasil biri?
Ha ha! hic gülemedim diyecektim ki :KK70: Karnımda bira şişesiyle oturmusum koltukta bi gözüm yaşlı öbürünün ağlamaya dahi mecali yok, ekşideki 'merhum sözlük yazarlari' minvalindeki başlığınız ve akliniza gelmem komiğime gitti gene saolun guyz. Reklamin iyisi kötüsü olmuo. 2012-2014 arasi girmedim buraya sadece. Onun dışında dert dinlemeye hep varim kendi dertlerimi unutmak için. Bi nevi kendinden kötülere bakıp şükretmek adiligi, en nadide özelliklerimden biri.

Ay biraz okudum bazı olayları bölük pörçük hatırlıyorum niye tam hatırlamıyorum diye sinir oldum asdfgh bazı olaylara baya şaşırdım. Benim de merak ettiğim bazı konular vardı keşke ilk alevli zamanı yetişseydim topiğe sddfhhj

Ben de seyi cok merak ediorum, simdi adini hatirlayamadigim hamile bi bayan burda resmen 10 sezonluk fake paylasim yapti, kocasi evden atmış, kayın tarafi full villain zaten, mahkeme çıkışlarında olaylar olaylar... Kadin baya da bi para topladi burdan ahahhaha hikayenin sonunda Kazen saçını başını yoluyodu allah kahretsin ben buna nasi çanak tuttum diye. :KK70: hayatta hic biseye bu kadar uzun süre gulmedim bu dedigim olay 2010da falan oldu galiba ama hala daha hatirlayip hatirlayip gülerim.

O melek gibi kalbiyle gönülleri fethetmis kk nin dolandiricisina noldu acaba ya.

Normalde gıcık olurum şu o fake bu fake muhabbetine çünkü kimse olduğu gibi degildir burda elbet illa ki gorunmemenin verdigi rahatlikla sacmalioruzdur ama yuh herkes mi fake mis nasi anlasilmis fake olduklari sassy mesela? Fake cikti dedikleriniz de hep havalı üyeler. Keşke fake olsam dedirtirler insana o derece. Benim hayat, otobuste azer bülbül dinlerken kulaklığın kulaktan çıkması gibi bi sey keşke fake olsa. Dertliydim iyi oldu bu basligi okurum simdi sabaha kadar iyi halt ettiniz :)

En buyuk kk En buyuk kk :KK4:
Ha ha! hic gülemedim diyecektim ki :KK70: Karnımda bira şişesiyle oturmusum koltukta bi gözüm yaşlı öbürünün ağlamaya dahi mecali yok, ekşideki 'merhum sözlük yazarlari' minvalindeki başlığınız ve akliniza gelmem komiğime gitti gene saolun guyz. Reklamin iyisi kötüsü olmuo. 2012-2014 arasi girmedim buraya sadece. Onun dışında dert dinlemeye hep varim kendi dertlerimi unutmak için. Bi nevi kendinden kötülere bakıp şükretmek adiligi, en nadide özelliklerimden biri.

Ben de seyi cok merak ediorum, simdi adini hatirlayamadigim hamile bi bayan burda resmen 10 sezonluk fake paylasim yapti, kocasi evden atmış, kayın tarafi full villain zaten, mahkeme çıkışlarında olaylar olaylar... Kadin baya da bi para topladi burdan ahahhaha hikayenin sonunda Kazen saçını başını yoluyodu allah kahretsin ben buna nasi çanak tuttum diye. :KK70: hayatta hic biseye bu kadar uzun süre gulmedim bu dedigim olay 2010da falan oldu galiba ama hala daha hatirlayip hatirlayip gülerim.

O melek gibi kalbiyle gönülleri fethetmis kk nin dolandiricisina noldu acaba ya.

Evet benimde unutamadığım bir olaydı en son bebek kıyafeti toplanıyordu, o tarihler eminim, kocası ile fotoğraflar çıkmıştı. Baharli fln bir nick vardı ama devamı yok hatirlamiyorum

Yok kanka öldün diye diil de merak ediyorum seni çok komik birisin.

X