- 24 Nisan 2020
- 1.324
- 4.419
- 45
- Konu Sahibi feliscatus
- #1.301
1 tane konu var ona bir daha bakicam o galiba ya
Manyak oldum Allahim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 tane konu var ona bir daha bakicam o galiba ya
Manyak oldum Allahim
İnanamıyorum, Olivia antalyaya gideceğim eski kimliğim var fotom soluk diye bana kimliğini atmıştı, sence beni alirlar mi uçağa diyeYa kimdi ama hayir ne Olivia ne wurstia oturmuyor tam olarak ;(
Hah en son bu uçak konusu vardı kızın çok eski değil ama sanki birkaç ay önce olmuştu bunlar.İnanamıyorum, Olivia antalyaya gideceğim eski kimliğim var fotom soluk diye bana kimliğini atmıştı, sence beni alirlar mi uçağa diye
Hah en son bu uçak konusu vardı kızın çok eski değil ama sanki birkaç ay önce olmuştu bunlar.
Nolmuş şimdi bu kıza bu da mı fakemis?
W Wurstria ile aynı kisiymisHah en son bu uçak konusu vardı kızın çok eski değil ama sanki birkaç ay önce olmuştu bunlar.
Nolmuş şimdi bu kıza bu da mı fakemis?
Hatlar karisti hahaha 1k mesaj var ben buranın içinden çıkamam gidiyorumFake denmedi ki sanki
Hahahahahahaahahahahahhahaahahahahhahhahaahaahahahahahahahahahahahahahahshshhsshshhaha
Az daha tarif versen belki bir şeyler belirirBiz İzmirli ailesi ile yaşayan ( babadan emin değiliz ) anne ve kardeşi olan tasarımcı çok ev almak isteyen bir üyeyi arıyoruz. Aktif, bdvnin sivrilerinden bir üye. Bul bize kimdi yengeç kimdi
Az daha tarif versen belki bir şeyler belirir
Az daha tarif versen belki bir şeyler belirir
Tamam,dediler ya wurstria diye. Dayısı da vardı di miBu kdr. Deprem zamanı çok kızıyordu yaşananlara. Çok bilinen bir uye idi
Evet ya o tekrar baktım da konuştuğumuz bir kaç konuyu buldumTamam,dediler ya wurstria diye. Dayısı da vardı di mi
Evet ya o tekrar baktım da konuştuğumuz bir kaç konuyu buldum