KK Nostalji Treni 🫠

Bekarlığa vedada otelde piyano ve şampanya resmi paylaşmıştı birde yaaa,te allam

Tatile gitmiş kedi varmış oda arkadaşı olmuş kediyle. Gittiği otel de geceliği 30.000’den başlayan yerler amanruya’dan falan söz ediyordu hadi oteli yazdın salladın kedi hikayesini nerden uydurdun yav

Tatile gitmiş kedi varmış oda arkadaşı olmuş kediyle. Gittiği otel de geceliği 30.000’den başlayan yerler amanruya’dan falan söz ediyordu hadi oteli yazdın salladın kedi hikayesini nerden uydurdun yav
Ben o üyeyi hiç tanımıyorum. Dün can sıkıntısından oturup okudum hepsini. Aslında üzücü kim bilir neler yaşıyor ki böyle bir sahtekarlığa girişmiş. Bazi üyeleri de yalan söylemekle itham edip tc sini falan istemiş.

Ben bir de şeyi anlamadım saasy birisine para falan göndermişti o da mı yalandı? Fake ve yalancı insan neden cebinden para harcar

Ben bir de şeyi anlamadım saasy birisine para falan göndermişti o da mı yalandı? Fake ve yalancı insan neden cebinden para harcar
Çok yardım ediyormuş buradakilere. maddi manevi. hatta Aden diye bir üye vardı ona yardın edilecekti biraz geride durdu ama yardıma katkıda bulunacaktı. Louder bilir

Dün eski mesajlarıni okudum,şok geçirdim. Hastane raporları isteyip babama gösterip bilgi vericem,babam çok yoğun randevu alamazsınızlar,birde Fake çıkan üyelere bayağı kızmış yazmış etmiş insanları kandırıyorsunuz diye halbuki beş yıl boyunca olmadığı bir insan gibi davranmak çok yorucu olmalı

Onlardan biri benim. Yeğenim beyin ameliyatı olunca sonuçları değerlendirmişti ve kendi doktorumuzla birebir aynısını demişti.

Çok sanıcılı süreçlerim oldu annem olsun ablam olsun. Bu süreçte bana başka destek olan bir daha vardı ne olursa olsun onun hakkını yiyemem. yolu bahtı açık olsun. Hayatta istediği yerlere gelsin Otrera

Canım otrisim kanatsız melek

Calcim babam çok yoğun ameliyat arasında konuştuk falan demiş, şok içindeyim. En azından tutarlı birşeyler yazmış demek ki hasta olduğu da inş yalandır. Çünkü çok ciddi hastalıklardan bahsetmiş .

Evet kanser olmuş ve atlatmıştı. Sonra nüksetti falan diyordu. Bacakları ağrıyordu falan. Bu hasta halinde kv üzerine geliyordu vs vs

Bana da Dr önermişti hatta cep telefonuna kadar vermişti. Sonrasında randevu için aradım ama gitmek kısmet olmadı bu isimler özel çalışan isimler aradan sıyırmak için çaba gerek yahu

Bana da Dr önermişti hatta cep telefonuna kadar vermişti. Sonrasında randevu için aradım ama gitmek kısmet olmadı bu isimler özel çalışan isimler aradan sıyırmak için çaba gerek yahu
Yakınlarından birinde vardır numaralar veya hastanede tekniker gibi bir şeydir. Oradan hocaların numarasına ulaşabilir.

Bende whatsapp gruplarından dolayı bazı hocaların numaraları var. Normalde muayene olmak istesem kendilerini bile göremem ama numaraları var

Yakınlarından birinde vardır numaralar veya hastanede tekniker gibi bir şeydir. Oradan hocaların numarasına ulaşabilir.

Hayır herhangi bir hastahane ile bağlantısı olmayan özel çalışan doktorlar var. O doktorları tanımak o çevrede olmayı gerektirir, 2. Bir doktor için işinde tek diğerleri onun öğrencisi demişlerdi mesela. Yine ben başka doktoruma sorarak ulaşmistim

Çok yardım ediyormuş buradakilere. maddi manevi. hatta Aden diye bir üye vardı ona yardın edilecekti biraz geride durdu ama yardıma katkıda bulunacaktı. Louder bilir
Evet teklif etmişti ama yardım etmesi söz konusu olmadı. Belki başka üyelere etmiştir bilmiyorum, benim için değerli biriydi kendisi. Dertleşirdik, arada konuşurduk. Fake ise diye cidden üzüldüm ve salak yerine konduğumu hissettim. Umarım değildir

Yüzde yüz fake imiş.

Doktorlar daha asistanken rahatlıkla edinilmiş olabilir. Ameliyat olmuştum birkaç sene önce. Beni 3 farklı asistan aramıştı. Ben de lazım olur diye kaydetmiştim. Bu şekilde de edinmiş olabilir.

Asistanken rahat ulaşabilirim çoğu doktora. İş uzmanlığa binince anca hastane personeli ve fakültedeki akademisyenler aracılığıyla şipşak bulabilirim. Benim için bu yol daha hızlı.

Ama bir yerde arkadaşını taklit ediyor olabileceği yazıyordu.

Önerdiği doktorlar sadece Hacettepe'deki profun asistanları ise o bölümde çalışan biriyle tanışıklığı vardır. Belki de onda beyin tümörü olduğu doğrudur ve babası olduğunu iddia ettiği doktora muayene olmuştur. O kadar yalanın içine bir de tümörü sıkıştırması işleri fazla kompleksleştiriyor çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…