- 24 Nisan 2020
- 1.324
- 4.419
- 45
- Konu Sahibi feliscatus
- #1.161
Dondan görünen bir şey yoksa sıkıntı çıkmaz bence. Ben de oraya damlayayım bakayım ne renkmis don.
Gel gel herkes banlanmadan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dondan görünen bir şey yoksa sıkıntı çıkmaz bence. Ben de oraya damlayayım bakayım ne renkmis don.
Bebeğim o konuyu görmem ve çıkmam bir oldu :d sen neden bu çukura düştün :d
Bu mesaj, kaldığım yeri işaretleme mesajıdır. Sonra devam edeceğim. Çok heyecanlı gidiyorTamam.
Hepsini okudum kimse don rengini sormamış, çok yadırgadım.Gel gel herkes banlanmadan
Hepsini okudum kimse don rengini sormamış, çok yadırgadım.
Memintolarım büyüdü bu ara dantelli giyemiyorum.Dantelli mi acaba
Memintolarım büyüdü bu ara dantelli giyemiyorum.
(Mune arada giriyorsa ayıplı şeyler konuşuyorlar deyip çıksın)
Ya konu dışı diyip ban ban banlarsaMemintolarım büyüdü bu ara dantelli giyemiyorum.
(Mune arada giriyorsa ayıplı şeyler konuşuyorlar deyip çıksın)
İç çamaşırından patlıcam ben ya :d tutamadım kendimi şimdi banlanana kadar devam :dYa konu dışı diyip ban ban banlarsa
Bakayım ona bir.İç çamaşırından patlıcam ben ya :d tutamadım kendimi şimdi banlanana kadar devam :d
Yapma içerde yaniyoz biz:dBakayım ona bir.
Sormamışlar, kadın da kaçmış. Sorsalardı kaçmazdı. Belki de transparan.Dantelli mi acaba
Olsun beraber yanariz diyecektim ama konu baya alev alevYapma içerde yaniyoz biz:d
Çalı çırpı topla git, ateş yakmışlar kamp yapıyorlar içeride.Bakayım ona bir.
Bantlama olayı henüz yaygın değil ya ondan bu sorunlar ya :dSormamışlar, kadın da kaçmış. Sorsalardı kaçmazdı. Belki de transparan.
İç çamaşırından patlıcam ben ya :d tutamadım kendimi şimdi banlanana kadar devam :d
cıkkkss olmadımuhakkak görmüşsünüzdür gün içinde, o zaman çaldım borazanı: evinde kalma durumu diye aratınca çıkıyor
Cherry gibi olsam keşke ya, konu ne olursa olsun hep pozitif başlıyor kadın ne güzel. Kendimi mahkeme duvarı gibi hissediyorum bazen ona bakınca :d