- 28 Haziran 2011
- 59.400
- 149.860
-
- Konu Sahibi feliscatus
- #1.221
İzin alip ikinci üyelik alip konu açmıştı arkadaş canim. Ama sonu bayağı olaylı oldu,çoğunluk inanmamisti. Sonra kazen kızdı falanBen bilmiyorum onu ya
İzin alip ikinci üyelik alip konu açmıştı arkadaş canim. Ama sonu bayağı olaylı oldu,çoğunluk inanmamisti. Sonra kazen kızdı falan
O konuda bayağı hareketliydi canım, çoğunluk hippiye takılmistiYaa kaçırmışım demekki. Bazen başlık beni cezbetmeyince girmiyorum bir bakıyorum 50 sayfa olmus
O konuda bayağı hareketliydi canım, çoğunluk hippiye takılmistiben konuya yazmadım ama özellikle okumuştum
Hani bir uye vardı genç, üniversite mezunu calisiyordu ailesi ile yaşıyordu bdv de çok takılırdı İzmir'de yaşıyordu nicki bir türlü aklıma gelmiyor
Aayyy geçen aklıma geldi o ama nicki gelmedizor da değildi aslında ya
O konuda bayağı hareketliydi canım, çoğunluk hippiye takılmistiben konuya yazmadım ama özellikle okumuştum
Çok kolay bulup okursunNapalim kismet değilmiş
hippi yazınca çıkıyorEvet ya, nolur bulalım.
hippi yazınca çıkıyor
Patili gibi bir nick vardı o mu acabaYok o değil benim dediğim başka biri. İzmirde yaşayan genç bir uye vardı. Univ mezunu çalışıyordu bekardi bdv de aktifti
Patili gibi bir nick vardı o mu acaba
Ense kokusu yazdım banlandim o zaman hey gidininİzin alip ikinci üyelik alip konu açmıştı arkadaş canim. Ama sonu bayağı olaylı oldu,çoğunluk inanmamisti. Sonra kazen kızdı falan
Patiydi sanki yaaYok değil sanki. Ev sorunu yaşıyordu.
Açıkçası bir uye bana onu anımsatınca hatırladım çok benziyordu
Patiydi sanki yaa
Off koku gelen mesaj oldu buEnse kokusu yazdım banlandim o zaman hey gidinin
Karamel mi?Yok değil sanki. Ev sorunu yaşıyordu.
Açıkçası bir uye bana onu anımsatınca hatırladım çok benziyordu
Benim dediğim patidostuymus, o şuanda aktif .o değil ama kimO başka o aktif. Ay hiç harf bile gelmiyor aklıma hay allahim ya
Kaç aydır kayip