KK Nostalji Treni 🫠

Bende KK’nın milletvekillerinin falan telefonları vardı deprem zamanı nüfuzlu bir arkadaşım vermişti, yardım seferberliği için Sera Kadıgil’e , Oğuzhan Uğur’a ulaşmışlar falan. Bazen oluyor yani bu şekil ulaşmalar. Bu dediğim arkadaşımın ailesi Hatay’da bilinen bir aileydi bayağı haber oldu ama kurtarılamadılar

Evet benim istediğim alan özel bir alanda çok özel bir konu idi Turkiyede nadir yapılan işlemdi İstanbul için telefon numarası almistim kendi alanı değildi
Doktorun mezuniyetini hatırlamıyorum Hacettepedir belki
Diğer konu meme tümörleri üzerindeydi ben isim sordum gerek yok hepsi onun öğrencisi olacaktır demişlerdi.

Yokmuş msj ama başka üyeyi hatırladım piraye de kayipmis son zamanlarda

Yaa merve yi mi diyorsun o aile çok üzücü ya yer yarıldı içine girdiler sanki

Kesinlikle fake. Belgelerle ispat edildi. Ben de severdim kendisini o yüzden çok üzüldüm

Limoncu dediğiniz fake hesabı nasıl bulabilirim? Başka bir sitede de vardı böyle bir hesap. İçerik benziyorsa odur.

Hani bir uye vardı genç, üniversite mezunu calisiyordu ailesi ile yaşıyordu bdv de çok takılırdı İzmir'de yaşıyordu nicki bir türlü aklıma gelmiyor

Hani bir uye vardı genç, üniversite mezunu calisiyordu ailesi ile yaşıyordu bdv de çok takılırdı İzmir'de yaşıyordu nicki bir türlü aklıma gelmiyor

Yaa merve yi mi diyorsun o aile çok üzücü ya yer yarıldı içine girdiler sanki

Soyadları Özdemir’di sanırım anne ve baba ve işin ilginci bu insanlarım durumları gayet iyiydi ve müstakil evlerini satıp apartmana taşınıyorlar gerekçeleri ise bu ev bize çok büyük yani bazen kaderden ötesi yok gerçekten.

Yok hayır benim dediğim baska bir aile
Hatayı kuran çok köklü bir aile. 3 katlı müstakil evde anne baba çocuk çıkmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…