- 28 Haziran 2011
- 59.386
- 149.832
- Konu Sahibi feliscatus
- #1.141
Bekarlığa vedada otelde piyano ve şampanya resmi paylaşmıştı birde yaaa,te allam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bekarlığa vedada otelde piyano ve şampanya resmi paylaşmıştı birde yaaa,te allam
Bunu da fark etmemiş olmam….Doğrulama amacıyla mı? Sassy kendisine atılan sonuçları sana gösterip sana yorumlatıyodu yoksa
Yok yok biliyorum, hiç sorun yok ben hemen her şeye şaşırırım zatenbenim bir doktorun diploma no'suyla ilgili yorumuma sasirdim atmissiniz. kastettiğim uye siz degildiniz. Yanlis anlasilma olmasin. O üye siteden gitmisti zaten. Ismide zeynepti. Sizi tanıyorum zaten eskiden beri
Belki benim yorumumu kastetmediniz ama yinede yazmak istedim
Baktım; banlı görünüyor.Tamponla ilgili acılan bir konu vardı. Bir üye işeyince oluşan basınçtan tampon düşer demişti de dalga geçince beni cahillikle suçlamıştı. Adetliyken tampon kullanıyorsak tuvalete gitmememiz gerekiyor gibi bir bilgiyle donatilmistim. O üye hala buralarda mı acaba ya?
Ay kim oooBaktım; banlı görünüyor.
Işeyince tampon düşüyor yazın aramaya çıkıyor.Ay kim ooo
Nası bakıyoruz ki seri bakma şekli mi var :dAslında orası daha eğlenceli. Çoğu üyenin oradan hala haberi yok.
Arada diğer konulara hızlıca bakıyorum bizim ifşalar dile düşmüş mü diye :d güvende gibiyiz devam ahshsbs
Nası bakıyoruz ki seri bakma şekli mi var :d
Bunu bilmeyen var mı sahi? Yeni üyelik alanlar bile oraya damlıyor konu açtım sanıp yazıyorlar.Eki Görüntüle 3299145
Yukarıdaki işaretine basın, aşağı inin. Profil mesajları kısmı orada.
Var var. "Bunca yıldır üyeyim, çok geç farkettim profil mesajlarını." diye belirtiyorlar. Bazı yeni üyelere de "Nasıl hemen çözdün burayı?" diyorlar.Bunu bilmeyen var mı sahi? Yeni üyelik alanlar bile oraya damlıyor konu açtım sanıp yazıyorlar.
Tamam ben de ek bir şey var mı merak etmiştim tisikkirlir :dEki Görüntüle 3299145
Yukarıdaki işaretine basın, aşağı inin. Profil mesajları kısmı orada.
Dondan görünen bir şey yoksa sıkıntı çıkmaz bence. Ben de oraya damlayayım bakayım ne renkmis don.Bdv’de kısa elbiseden gözüken donu savunuyordum kendimi burda buldum Banlanmamak için bir süre burada ölü taklidi yapacağım
Tamam sustum gece şansımı zorlarım sbsbsbsb
Harf alayım
muhakkak görmüşsünüzdür gün içinde, o zaman çaldım borazanı: evinde kalma durumu diye aratınca çıkıyorAy link vrr 2 gozumun cicegi
Bebeğim o konuyu görmem ve çıkmam bir oldu :d sen neden bu çukura düştün :dBdv’de kısa elbiseden gözüken donu savunuyordum kendimi burda buldum Banlanmamak için bir süre burada ölü taklidi yapacağım
Okudum şimdi de fake bariz yamuhakkak görmüşsünüzdür gün içinde, o zaman çaldım borazanı: evinde kalma durumu diye aratınca çıkıyor