KK Nostalji Treni 🫠

Ay hatirladim bunu

Donukpudra,azerin bunları da hatırlıyorum ben 2010 falan olabilir.Bi zamanlar yeni gelin sayfalarında geziyordum.Bütün gelinler evlerini pembe beyaz döşerdi.Hele bi gardrop vardı ingiliz tarzı herkeste vardı resmen.
Albümleri görürdük profillerde.Millet çekinmeden kendi fotosunu atardı oraya valla ne günlerdi.
Calci kimsin sorcan diye yazamıyorum la buraya neleri hatırladığımı 😅
Kız onlar benim gardroplarım. Avangart almayan dövüyorlardı Bi ara. 😂😂😂

Ya bi tane sarışın kız vardı sevgili günlüğe yazardı sevgisiyle olaylarını sonra bu konu açtı bana değer vermiyor o istemedikçe ona ulaşamıyorum diye.Meğer herkes kızı günlükten okuyormuş sen adamın metresisin kızım seni okuyoruz günlükte diye ettiler kızın ağzına 😅

Çok şey biliyorsun ama seni kimse tanımıyor. Çok şüpheli 🕵️‍♀️

Ya bi tane sarışın kız vardı sevgili günlüğe yazardı sevgisiyle olaylarını sonra bu konu açtı bana değer vermiyor o istemedikçe ona ulaşamıyorum diye.Meğer herkes kızı günlükten okuyormuş sen adamın metresisin kızım seni okuyoruz günlükte diye ettiler kızın ağzına 😅
Ayyy o hangi konu noluuurr link, sjjszjsjsjsjsjs

Günlükte kimse görmüyor sanmak ne kadar da MASUM.

Bi de şimdi bakışlardan anlam çıkarıp millete musallat olan deliler türedi.
Kız bakışmalı konuları da geç bir tane konu vardı. Üye bir adamdan hoşlanıyor adam evlenmiş, karısıyla bile tanışmış bu arkadaş. Adam yüzük takmıyor ve nikah fotosu sosyal medyaya koymuyor diye beni seviyor ama kıskandırmak için evlendim diyor, o kadın da arkadaşı beni kıskandırmak için anlaşmış diyodu.

Konu:

Evli oldugunu söyleyen ama bence olmayan erkek

X