- 1 Aralık 2021
- 12.028
- 40.353
- 34
- Konu Sahibi feliscatus
Kk da tek değişmeyen konu sürtünme ve eş ailesi sorunları
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi ara aşşırı derecede kızlık zarı konusu vardı. 2010/2011 falan kfjfjffjKk da tek değişmeyen konu sürtünme ve eş ailesi sorunları
neyse ki o konu azaldı tek tük çıkıyor artıkBi ara aşşırı derecede kızlık zarı konusu vardı. 2010/2011 falan kfjfjffj
Ay hatirladim bunudüşünmekten deli olacağım :(
Merhaba hemen konuya giriyorum. komşumun kız kardeşi kpss sınavına hazırlık için ablasının yanına gelmişti. çok samimi değilizdir ama arada sırada kahveye çaya çağırırız birbirimizi komşuyla. kız kardeşi hiç gelmezdi ders çalışıcam diye. çok çok güzel bir kız. boylu uzun saçlı renkli gözlü...www.kadinlarkulubu.com
Kız onlar benim gardroplarım. Avangart almayan dövüyorlardı Bi ara.Donukpudra,azerin bunları da hatırlıyorum ben 2010 falan olabilir.Bi zamanlar yeni gelin sayfalarında geziyordum.Bütün gelinler evlerini pembe beyaz döşerdi.Hele bi gardrop vardı ingiliz tarzı herkeste vardı resmen.
Albümleri görürdük profillerde.Millet çekinmeden kendi fotosunu atardı oraya valla ne günlerdi.
Calci kimsin sorcan diye yazamıyorum la buraya neleri hatırladığımı
İnanmıyorum sen o musun hahahaLavantakokulusandık ben
Ay bide pahalıydı onlar az rafı var diye millet özel yaptırıyordu.Kız onlar benim gardroplarım. Avangart almayan dövüyorlardı Bi ara.
Ya bi tane sarışın kız vardı sevgili günlüğe yazardı sevgisiyle olaylarını sonra bu konu açtı bana değer vermiyor o istemedikçe ona ulaşamıyorum diye.Meğer herkes kızı günlükten okuyormuş sen adamın metresisin kızım seni okuyoruz günlükte diye ettiler kızın ağzına
Yesso sen misin
Bi de şimdi bakışlardan anlam çıkarıp millete musallat olan deliler türedi.Kk da tek değişmeyen konu sürtünme ve eş ailesi sorunları
Evettt, ay sen kimsin acabaİnanmıyorum sen o musun hahaha
Beni kimse bilmiyor. İnşallah Kazen okumuyordur burayı
Ayyy o hangi konu noluuurr link, sjjszjsjsjsjsjsYa bi tane sarışın kız vardı sevgili günlüğe yazardı sevgisiyle olaylarını sonra bu konu açtı bana değer vermiyor o istemedikçe ona ulaşamıyorum diye.Meğer herkes kızı günlükten okuyormuş sen adamın metresisin kızım seni okuyoruz günlükte diye ettiler kızın ağzına
Ben bdv de çok takılmıyordum. Çeyiz bebek falan 2014 annesi varsa burda reelde tanışıyor olabiliriz ama. Nickleri hatırlamıyorum malesef.Evettt, ay sen kimsin acaba
Günlükte kimse görmüyor sanmak ne kadar da MASUM.Ya bi tane sarışın kız vardı sevgili günlüğe yazardı sevgisiyle olaylarını sonra bu konu açtı bana değer vermiyor o istemedikçe ona ulaşamıyorum diye.Meğer herkes kızı günlükten okuyormuş sen adamın metresisin kızım seni okuyoruz günlükte diye ettiler kızın ağzına
donukpudra?Ben bdv de çok takılmıyordum. Çeyiz bebek falan 2014 annesi varsa burda reelde tanışıyor olabiliriz ama. Nickleri hatırlamıyorum malesef.
Kız bakışmalı konuları da geç bir tane konu vardı. Üye bir adamdan hoşlanıyor adam evlenmiş, karısıyla bile tanışmış bu arkadaş. Adam yüzük takmıyor ve nikah fotosu sosyal medyaya koymuyor diye beni seviyor ama kıskandırmak için evlendim diyor, o kadın da arkadaşı beni kıskandırmak için anlaşmış diyodu.Bi de şimdi bakışlardan anlam çıkarıp millete musallat olan deliler türedi.
Yok değilimdonukpudra?