- 7 Mart 2013
- 6.105
- 18.377
- Konu Sahibi feliscatus
- #7.001
...
Biir biir biri birilerine
Bakaar bakar bakar dururum
...
Biir biir biri birilerine
Bakaar bakar bakar dururum
...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yapabiliriz ama böyle daha zevkliAhahahahahah o gitmedi mi dedikodusunu yapamıyor muyuz artık
Karıdaki özgüvene hayran kaldım, arada bdvye gelsin zekatını versin hdhdhdhdhhd, amca ile tanışacak aşık edecek, evlenecek, aile apartmanına yerleşecek, mutlu olacak, adamı mutlu edecek, eski sevgilisi de öyle hiçbir şey yapmadan kendi kendine çatlayacak ahahahahah yemişlerdir bunu şimdiye.Ay koşun lütfenamcasıyla evlenicem.
bir önceki konumda yaşadığım dayanılmaz acıyı ve yeni bir yol çizmem gerektiğini belirtmiştim. işte kararımı verdim. babasının küçük kardeşiyle evlenicem. aynı binada oturuyolar.. kendilerine ait dört katlı bi binaları var. bu yüzden hep beraberler denilebilir.. haftasonlarında bayramlarda...www.kadinlarkulubu.com
Ama hakkını yemeyelim, 2011 senesi de olsa üyeler tepki göstermiş, dalga geçenler olmuş, "aayy canım çok iyi anlıyorum seni" diyen çıkmamış pek jfjskfksKarıdaki özgüvene hayran kaldım, arada bdvye gelsin zekatını versin hdhdhdhdhhd, amca ile tanışacak aşık edecek, evlenecek, aile apartmanına yerleşecek, mutlu olacak, adamı mutlu edecek, eski sevgilisi de öyle hiçbir şey yapmadan kendi kendine çatlayacak ahahahahah yemişlerdir bunu şimdiye.
Ben 32 yaşımda fırında istemediğim ekmeği koyduklarında o değil diyemiyorum abahahababababKarıdaki özgüvene hayran kaldım, arada bdvye gelsin zekatını versin hdhdhdhdhhd, amca ile tanışacak aşık edecek, evlenecek, aile apartmanına yerleşecek, mutlu olacak, adamı mutlu edecek, eski sevgilisi de öyle hiçbir şey yapmadan kendi kendine çatlayacak ahahahahah yemişlerdir bunu şimdiye.
Bi de eski sevgilisinin gözünün önünde amca ile öbüşüp koklaşma fantazisi var.Ben 32 yaşımda fırında istemediğim ekmeği koyduklarında o değil diyemiyorum abahahabababab
Hedefe gibi hedef hahahahAy koşun lütfenamcasıyla evlenicem.
bir önceki konumda yaşadığım dayanılmaz acıyı ve yeni bir yol çizmem gerektiğini belirtmiştim. işte kararımı verdim. babasının küçük kardeşiyle evlenicem. aynı binada oturuyolar.. kendilerine ait dört katlı bi binaları var. bu yüzden hep beraberler denilebilir.. haftasonlarında bayramlarda...www.kadinlarkulubu.com
Yuhhh yani akıbeti noldu acaba,konuyu hatırladım ne kadar eskide olsa,fantaziye bak ya sırf gıcık etmek için emmi ile evlenmekte ayrı bir komedi.Ay koşun lütfenamcasıyla evlenicem.
Valla biz de çok merak ettim ablacım ama sır perdesi aralanmadıYuhhh yani akıbeti noldu acaba,konuyu hatırladım ne kadar eskide olsa,fantaziye bak ya sırf gıcık etmek için emmi ile evlenmekte ayrı bir komedi.
Gerçek olamaz yaşadıkları bence,o korkuyu göze alamaz sanki tehlikeli sulardaValla biz de çok merak ettim ablacım ama sır perdesi aralanmadı
Bence de yapamamıştır öyle bi şey, tam hayal âlemi.Gerçek olamaz yaşadıkları bence,o korkuyu göze alamaz sanki tehlikeli sularda
Kesinlikle nasıl kafaysa artık.Bence de yapamamıştır öyle bi şey, tam hayal âlemi.
Ya senden kaçmaz e iki hesap sahibi olmak serbest mi? Yönetim uyuma