- 24 Eylül 2010
- 5.815
- 18.705
- Konu Sahibi feliscatus
- #7.041
Sassy ye bir şey mi oldu?Ne sassymiş arkadaş.
Edit: ay şimdi diğer mesajları gördüm. Sassy fake mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sassy ye bir şey mi oldu?Ne sassymiş arkadaş.
Süslü sözlükte konuşulmuş bu topik.Sassy ye bir şey mi oldu?
Ben bilmiyorum anlatsanaUlan siteler arası bir kader yani canann diye birisi bir de sassy bu kadar gündem olduğunu gördüm.
Eskiler canan kader olayini bilmes tabikisi shshsg.
Ben de bilmiyom canan olayını aydınlat beniUlan siteler arası bir kader yani canann diye birisi bir de sassy bu kadar gündem olduğunu gördüm.
Eskiler canan kader olayini bilmes tabikisi shshsg.
Herkesteb daha hakimKonuyu açan güya tesadüfen denk gelmiş ama, maşallah hiçbir detayı atlamamis
Siteye 3 ay ara veriyoruz bütün olayları oraya sıkıştırıyorsunuzo ne bilmiyorum diyenler var bayılacağım
Biliyormuşmusum hatırlatma içim muckShshshhw anlatayim.
Bu bahsettiğim olay yıllar evveli oldu
Üçüzlere yardım diyerek bütün annelerin üye olduğu sitelerde sağlık sorunları ve maddi yetersizlik adı altında aileye destek olun diyerek tüm yardımları cebe indirip deşifre olunca da özür dilemistir
millete ucuzlerin annesi diye iban attığı kişinin aslında kendi iban nosu oldugu ortaya çıkınca ve deşifre olacağını anlayınca bin türlü yalan uydurdu ucuzlerle ve anneleriyle alakalı.
Kadının namusuna bile itfira atmisligi vardır
Nurturia sitesiydi sanırım orada patlak veren olay diğer sitelere de sıçramisti.
Burada da vardı hatta
Buradan farklı bir şey yazılmamış maalesef. iki site güçleri birleştirelim
Anaaa sen nerden biliyon he shshsgshBiliyormuşmusum hatırlatma içim muck
Diğer sitedeki kızlar bu işi özecek gibi bence de güçlerimizi birleştirmeliyiz
Burada konuşuldu ya ilk sayfalarda oradan yada yıllar öncesindenAnaaa sen nerden biliyon he shshsgsh
mahkemeye verildi mi?Sonra ikinci el topladığı eşyaları sarı sitede sattığı ortaya çıktı.
Ve hesabına gelen paralarla evinin esyalarini yenilediği ve kendine ziynet eşyaları aldığı ortaya çıktı
Üstelik kendisi de bir yardım kuruluşunun gönüllü annesiydi.
Neler neler var ya
Ay ben de acaba sassynin kim olduğu mu yazıldı diye dalga geçecektim ki...Topik süslüde ifşa oldu hanımlar :|
kadınlar kulubu sassy olayını bilen var mı?
kadınlar, kulubu, sassy, olayını, bilen, var, mı?, süslü, soru, cevap, kızlar soruyorwww.suslusozluk.com
Vereceğiz diyen üyeler çoktu.mahkemeye verildi mi?
Ne kadar para toplandi?Vereceğiz diyen üyeler çoktu.
Derneğin de haberi olmuştu o yerel ilçeyi temsil eden internet kanalinda açıklama yapmışlardı.
Az buz bir meblağ değil demislerdi çünkü.
Hatta ucuzlerin ailesi de şikayetçi olacagini beyan etmisti
Biz de okudukBi de oturmuş 200+ sayfa okumuş.