- 30 Mart 2018
- 2.906
- 6.754
- Konu Sahibi feliscatus
- #6.961
Yok yok duruyo konuları Bir derdim varSassy'i silip atmışlar KK dan, hiç yaşanmamışçasına.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok yok duruyo konuları Bir derdim varSassy'i silip atmışlar KK dan, hiç yaşanmamışçasına.
Ha tamam, yanlış yazıyomuşum.Yok yok duruyo konuları Bir derdim var
Hasta yatıyordum şimdi nostalji treni ben olucam :dYok yok duruyo konuları Bir derdim var
Bak onu yazmaya geldimÜyelik iptali yaptıran kişi hakkında yazarsak sıkıntı çıkar mı?
Mantıken çıkmaması lazım zaten bizzat konusunda dedikodusunu yapmadık mı
Yok ben yazmadım ona. Prim kasmasın dedimMantıken çıkmaması lazım zaten bizzat konusunda dedikodusunu yapmadık mı
Ben deYok ben yazmadım ona. Prim kasmasın dedim
Ben de yazmayalım diye milleti örgütledim sözde ama son mesaj bile benim mesajım. İstikrar benim işimYok ben yazmadım ona. Prim kasmasın dedim
Ahaaa çete de çete diyorlar elebaşı?Ben de yazmayalım diye milleti örgütledim sözde ama son mesaj bile benim mesajım. İstikrar benim işim
Ahaaa çete de çete diyorlar elebaşı?
Ay noluyo noluyoo Hiçbir şeyden haberim yok yine
Oooo neler olmadı ki. Bi kadın bu kadar mı güzel bu kadar mı auralı olur yaww djdjdjdkdAy noluyo noluyoo Hiçbir şeyden haberim yok yine
Ay noluyo noluyoo Hiçbir şeyden haberim yok yine
Bu soruya cevap vermek zorunda değilim!!Ay noluyo noluyoo Hiçbir şeyden haberim yok yine
Kendimi ve çocuklarımı nasıl korurum diye düşüneceği yerde nasıl flört edebilirim derdine düşmesi pekiHerkesler bana ağğşşşıığğğkkkk
Bu kadar hayatını yaşayası varsa yapmasaymış o kadar çocuk ya. 7 yaşında çocuk var 20 yıllık evlilikte.Kendimi ve çocuklarımı nasıl korurum diye düşüneceği yerde nasıl flört edebilirim derdine düşmesi peki