KK Nostalji Treni 🫠

Bende şaşırdım her şeyi anlatması nedeni ile gitmiştir zorunlu hayatına dair çok şey yazdı saygılı cevaplar verdiği için seviyordum kendisini

Heyy millet @zorunlualann üyelik iptali yapıp konularını kilitlemis.
Saf bu kız dediğimiz kız giderken arkasından konulara yorum gelmesin diye kapatıp gidiyor.
Ne oldu da durdu durdu düğüne 1 kala üyelik iptali etti.
Valla o kadar uyarıya rağmen ayrılmayan kız nişanlısına liste sundu diye mi bitti, gorumcesi tanismadi diye mi bitti yoksa nişanlısı bu kız ağzını tutamiyor dediği için mi bitti.
Ya da hepsini geç evlendi mi yoksa hshshs
Valla yüzüne bir küfür edilmediği kalan zorunlu benim bildiğim buradan üyelik iptali yapıp gidecek kadın değildi
Bizi mi yedi ne etti :)
Düğün olana kadar bizimle oyalanıp düğüne beş kala hepimizi terketti.

Saf bu kız dediğimiz kız giderken arkasından konulara yorum gelmesin diye kapatıp gidiyor.
Valla o kadar uyarıya rağmen ayrılmayan kız nişanlısına liste sundu diye mi bitti, gorumcesi tanismadi diye mi bitti yoksa nişanlısı bu kız ağzını tutamiyor dediği için mi bitti.
Valla yüzüne bir küfür edilmediği kalan zorunlu benim bildiğim buradan üyelik iptali yapıp gidecek kadın değildi
Konu başlıkları hep böyleydi, sonu benzememiştir inş.

Arkadaşlar günaydın siteye mobilden girince sizde de kötü mü? Bende son birkaç gündür her yerden reklam fırlıyor konuya basıyorum başka konu falan açılıyor.
Bu arada zorunluya çok şaşırdım :d

Heryerden çıkıyor evet Opera kullan demişti bana Katip. Sen de kullan yoksa sitede gezmek survivor gibi oluyor.

Oha çok şaşırdım çizdiği profil asla hatta nişanlısı terk etse dahi bırakıp gidecek bir profil değil, öyle saf. Ben fake olduğunu da sanmıyorum ya beklemediği kadar büyük bir kavga patırtı terk edilme oldu depresyona girdi ya da yani fake sanmıyorum ya inşallah değildir çok akıl verdik :110:

Oha çok şaşırdım çizdiği profil asla hatta nişanlısı terk etse dahi bırakıp gidecek bir profil değil, öyle saf. Ben fake olduğunu da sanmıyorum ya beklemediği kadar büyük bir kavga patırtı terk edilme oldu depresyona girdi ya da yani fake sanmıyorum ya inşallah değildir çok akıl verdik :110:
Zorunlu eserekli biri, 4 yıllık uzak mesafe ilişkisini adam regl günü buluşmadı diye bitirip pasta reyize 30 dk oral yaptı, bi de üstüne 100 bin tl borç yaptı, sağı solu belli olmaz.

Ay anooooooo neeeeeeey üyelik mi iptali yapmış bence o zaman tarihe gömebiliriz :KK53: Processes Processes
kötü bir şey olsa gitmezdi burada yazardı. En kötü şey ifşa olmuş olabilir.
Ya da bu hikayeden bıktı baktı çok popü oldu kapattı gitti dükkanı her kimse. Her şeyin fotoğrafını paylaşıp misal gelinliğin, ayakkabısının, nikah kıyafetinin fotoğraflarını atmaması normal gelmiyor
Öteki fotileri bakın ben gerçeğim demek için atıyordu

kötü bir şey olsa gitmezdi burada yazardı. En kötü şey ifşa olmuş olabilir.
Ya da bu hikayeden bıktı baktı çok popü oldu kapattı gitti dükkanı her kimse. Her şeyin fotoğrafını paylaşıp misal gelinliğin, ayakkabısının, nikah kıyafetinin fotoğraflarını atmaması normal gelmiyor
Öteki fotileri bakın ben gerçeğim demek için atıyordu
Ifsa olma ihtimali de var bir çok seyi fotoluydu

X