- 25 Ağustos 2014
- 20.320
- 48.117
- Konu Sahibi feliscatus
Evet, öyle bi konu vardı Ne oldu ciddenÖlen komşusunun 2 çocuğunu evine alan birsendi değil mi yanlış hatırlamıyorsam. O konuya çok üzülmüştüm ya ne oldu acaba çocuklar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet, öyle bi konu vardı Ne oldu ciddenÖlen komşusunun 2 çocuğunu evine alan birsendi değil mi yanlış hatırlamıyorsam. O konuya çok üzülmüştüm ya ne oldu acaba çocuklar
En son babaları almıştı birsen de sık sık göreceğini söylüyordu ama göstermiyormuş baksana.Evet, öyle bi konu vardı Ne oldu cidden
Benim aklımda böyle kaldı, geçmiş zaman belki yanılıyorumdur ama adamın böyle bir bahanesi vardıEn son babaları almıştı birsen de sık sık göreceğini söylüyordu ama göstermiyormuş baksana.
Yaa neydi bu, bunu da hatırlar gibiyim, çöplük gibi zihnim hdjsjdjskdksksk niye biliyorum ben böyle şeyleriÇok fazla konuların içine girmeyen biriyim ama okudum okudum kimse pilavlı konuyu yazmamış. Hani herkes birbirine girip ban yerken, diğer yandan pilav tarifi verenler vardı. Çok garipti ya, aklıma geldikçe irkiliyorum.
Hatırlamaya çalışıyorum olmuyor zihnimden silmişim. Sanki kk nın yarısı paralel evrene geçmiş ordan yazıyordu.Yaa neydi bu, bunu da hatırlar gibiyim, çöplük gibi zihnim hdjsjdjskdksksk niye biliyorum ben böyle şeyleri
Özellikle 2016-2017-2018 falan çok kaotikti sanki dmiHatırlamaya çalışıyorum olmuyor zihnimden silmişim. Sanki kk nın yarısı paralel evrene geçmiş ordan yazıyordu.
Ben geldiğimde kaos almış başını yürüyordu. Bir de birisi eşiyle evin baş köşesine resim düşünürken kaynanası kendi resmini büyük boy bastırıp asmıştı.Özellikle 2016-2017-2018 falan çok kaotikti sanki dmi
Aboo Her seferinde yeni bir hayrete düşürüyorum. Bdv sayesinde evlilikten büsbütün gözümüz korktu zatenBen geldiğimde kaos almış başını yürüyordu. Bir de birisi eşiyle evin baş köşesine resim düşünürken kaynanası kendi resmini büyük boy bastırıp asmıştı.
Matruj'un konusu. Asla unutmadığım konulardan biriydi ya, komşunun 18 yaşındaki kardeşiyle aldatıyordu. Hatta kız karakolun önüne gidip hamileyim diye bağırmıştı ve cidden de hamileydiYa bi de şey vardı polisti galiba adam komşu kızıyla aldatıyordu eşini fake değildi o konu
Boşandı o, şehir falan değiştirmişti sanırım.Matruj'un konusu. Asla unutmadığım konulardan biriydi ya, komşunun 18 yaşındaki kardeşiyle aldatıyordu. Hatta kız karakolun önüne gidip hamileyim diye bağırmıştı ve cidden de hamileydi
C Calcifer Led_BiR_Vele_DisTiri kızlar gerçekten bilmiyor musunuz
İşin ilginç yanı bebekler gerçekti ama sonradan iş nasıl ev kredisi ödemeye evrildi bilmiyorum
Ya bir de burada üye olup daha sonra kanserden vefat eden bir üye vardı. Neşeli bi üyeymiş. Bütün o kanser sürecini buradan paylaşıyordu. Bi ara siteye giriş yapmayınca herkes merak etti de başka birisi açıklamıştı vefat ettiğini. Hatta herkes ara sıra profiline girip onu özlediğini falan yazıyordu. O üyeyi hatırlayan var mı?
Ay yok bilmiyorum ben. Bir ara 2 yıl ara vermiştim o dönemde olabilir
ben onu kol sanmıştım çok acayip bişeydi aha beleAyakkabıya çükünü geçirip foto atan gerizekalı bile vardı hey babam hey,ojeli erkek ayağını mumla ararsın
Ya bir de burada üye olup daha sonra kanserden vefat eden bir üye vardı. Neşeli bi üyeymiş. Bütün o kanser sürecini buradan paylaşıyordu. Bi ara siteye giriş yapmayınca herkes merak etti de başka birisi açıklamıştı vefat ettiğini. Hatta herkes ara sıra profiline girip onu özlediğini falan yazıyordu. O üyeyi hatırlayan var mı?