KK Nostalji Treni 🫠

Günaydın bebeksiler Topiği boşlamak istemezdim ama ben bende değilim bir kaç zamandır. Böyle şeyleri acizlik ve zayıflık olarak görmediğim için yazıyorum ; depresyon, panik bozukluk ve okb tedavisine başladım hatta geç bile kaldım. Hepimizde olan, ailemde de olan ve amaan genetik dediğim, normalleştirdiğim durumlar artık beni çok dibe çekmeye başlayınca doktor kontrolüne girdim. Pek belli etmiyor olabilirim çünkü enerjisi yüksek biriyim ama uzun süredir depresyondayım. Şu an iyileşme gayretindeyim ve kafayı veremiyorum ilaçlardan. Sizi seviyorum ve öpüyorum

Hüüüüğ veda gibi olmuş dramımı seveyim

Çağımızın vebası depresyon maalesef. Ruhu iyi olan çok az insan var. Tedaviye başlamak büyük bir adım. Dilerim tedaviden en yüksek verimi alacağın bir sürecin olur. Enerjin daim olsun

Geçmiş olsun canım

Kısa zamanda atlatırsın umarım tekirim biz bekleriz seni

Kendini tanıman ve gerekli durumda hangi adımı atacağını bilmen o kadar iyi bi şey ki. Çoğu insan neyi olduğunu bulana kadar perişan oluyor.
Umarım sana çok iyi gelen bi süreç olur, şifa bulursun kısa zamanda. Allah seninle olsun.
Biz de seni seviyoruz

Çok geçmiş olsun umarım bir an önce atlatıesın bu sıkıntılı günlerini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…