- 25 Kasım 2014
- 2.794
- 21.351
-
- Konu Sahibi feliscatus
- #6.661
GünaydınnnGünaydın bu arada hanımlar...
Yemin ederim ya hayir sayfada atlayamıyo insan önemli detay kaçırırım diye.. du bakam 180 lerde filanim devam ediyom
Ay abla ben senin avatarindaki resmi goril yada sempanze sanıyordum hemde uzun süredirAvatardaki nenem meşhurdur zaten bir döenm enler yarışmasında 1.olmuştuk.hatta şikayet bile almıştı nickle beraber
Nenem anarşisttir ona göre topluma mesaj veriyor sjksjksjk
Külotlu corap kokusu da geliyor dimiKonu iyice teyze günlerine döndü. Herkes bir şey söylüyor ama konuda birlik yok. Kimi sassy konuşuyor kimi enişteciligi
Tavsiyene uydum beybi hiç pişman değilimNe demekk
Kazım Büfe'nin muzlu sütü meşhurdur, içmeden dönme, aman diyim
İlahi yani nenem duymasın şimdi çok kızar sjksjksjk,tam anarşiktir kendileriAy abla ben senin avatarindaki resmi goril yada sempanze sanıyordum hemde uzun süredirhic tiklayıp yakindan bakmayinca tabi..
abla ne bileyim ya bak tikladim baktım neneyi gördüm neysekiİlahi yani nenem duymasın şimdi çok kızar sjksjksjk,tam anarşiktir kendileri
Bide onun hareketl vardıda avatarda olmadıA
abla ne bileyim ya bak tikladim baktım neneyi gördüm neyseki
Su bi pazara gidip geleyim, cocugu da okuldan alayim ondan sonra yok edersin
Evet yanık yanıkKülotlu corap kokusu da geliyor dimi
Hahhaha nereye gelmiş ben kaçırdım o adamı bari karısinı yakalaymDayak yiyen adamın karısı gelmiş
A
abla ne bileyim ya bak tikladim baktım neneyi gördüm neyseki
Dayak yiyen adamın karısı gelmiş
Zaten fake mişOna da yetişemedim ya kereviz pişiriyodum
Anlamadim amaSizi tanıyor muyuz (konuya yeni uyandı)
Anlamadim ama
2017 den beri üyeyim.. birkaç aydır okuyordum sadece yazmadım.. en son siyaset topiginde yazmıştım secim zamanı. Simdi birde bu konu.. cok yazmadıgim icin denk gelmemiştir. Eski nickim yasolin.Nick yabancı geldi eski üye misiniz?