- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.720
-
- Konu Sahibi feliscatus
- #6.621
Erkek üyemi sitede mi
Ben nasıl kaçırdım kimmiş ifşa mi oldu
Erkeğe şiddete hayır.Karısı adamı dövüyormuş ,zghkfklh
Dün baktım ben en son barışma olarak açtigi konuda kaldigim icin öyle hatırlıyorum ama sonrasinda devaminda da konular açmış boşanma velayet filan.. boşanmış yaniGay adamla barışmak mı?
Linkle beni özelden dkljgfkdjgDün baktım ben en son barışma olarak açtigi konuda kaldigim icin öyle hatırlıyorum ama sonrasinda devaminda da konular açmış boşanma velayet filan.. boşanmış yani
Kim barışmış karıştırdım.Dün baktım ben en son barışma olarak açtigi konuda kaldigim icin öyle hatırlıyorum ama sonrasinda devaminda da konular açmış boşanma velayet filan.. boşanmış yani
Kim barışmış karıştırdım.
O nasil yapılıyor. Freddy yapsınLinkle beni özelden dkljgfkdjg
Yazdım ozeldenLinkle beni özelden dkljgfkdjg
Şimdi baktım üye aktifmiş. Aktif üyeleri konuşmayalım yasak çünkü. güm diye gideriz valla gkjkjgkDün baktım ben en son barışma olarak açtigi konuda kaldigim icin öyle hatırlıyorum ama sonrasinda devaminda da konular açmış boşanma velayet filan.. boşanmış yani
Freddy uyarmıştı dün siteden o yuzden ozelden yazdı herkes birbirine kim oldugunu filan. Zaten konuşmaya gerek yok banlanmayalim sonraŞimdi baktım üye aktifmiş. Aktif üyeleri konuşmayalım yasak çünkü. güm diye gideriz valla gkjkjgk
Bence haketmiştirKimbilir ne yaptı
Şu an aktif oldugu için yazmıyoruz.. ozelden yazilmadı mi sana.. esi sahte twit..hesapla aldatan. Adldatmak dediysem geniş cerceveli, cinsiyet ayrımı yapilmaksızın, paylasıma önem vererek..Kim barışmış karıştırdım.
Yazılmadı yazsana bana.Şu an aktif oldugu için yazmıyoruz.. ozelden yazilmadı mi sana.. esi sahte twit..hesapla aldatan. Adldatmak dediysem geniş cerceveli, cinsiyet ayrımı yapilmaksızın, paylasıma önem vererek..
Hiç de merak etmedimŞu an aktif oldugu için yazmıyoruz.. ozelden yazilmadı mi sana.. esi sahte twit..hesapla aldatan. Adldatmak dediysem geniş cerceveli, cinsiyet ayrımı yapilmaksızın, paylasıma önem vererek..
Seviştim. bence yeterli bir eylem dkgljfkdfgj
Seviştim değil SEVİŞDİM
Bir de bu üyeyi öğrendim:
Konusuna inanmayıp kadını arastirdi burda birkac kişi.. nickinden mi profilindeki birseyden mi ne blog sitesini bulmuşlardı.. blog sitesinde de insta adresi kayıtliydi zaten ordan da instasını bulmuşlardı.. kocasi gay sitesine sahte hesap açıp evde pipisini orasini burasini cektigi gorselleri bu gizli hesaba yüklemiş adam.. o hesapta milletle mesajlaşmış.. kadın gizli hesabı da gorsellerde gördügü evinin eşyalarindan tanıyıp yakalamiştı.. en son kocasinin ailesine anlatmıştı nanelerini..
bu üye sadece gizli hesap yakalamıştı ve o hesapta kocasının evlerinde çekilen yüzü görünmeyen fotoları vardı.. fotolardaki esyalardan anlamıştı kocası oldugunu.. galiba inanmayip araştıranlar kadının blog sitesini bulmuşlardı..blog sitede yazan insta adresinden de kadının instagram sayfasını buldular.. bende bakmistim instasina yüzü hayal meyal aklimda ama nickini hatırlamıyorum.. zaten barıştı diye hatırlıyorum yanliş degilse"
bEn bazi kısimlari yanlış hatırlamısım.. ama blog sitesinden instasi bulunmuştu diye hatırlıyorum.. tabi youtube da bulunmustur ki sonucta bulunan insta mı face mı ne hesabı kendi gercek adi soyadiyla idi.. kocasinin şahsi hesabı bile bulunmustu..Ben o olayı kadının nickinden Youtube sayfası bulundu ve kocası da o haltları Twitter’da yedi gibi hatırlıyorum. İkincisinden emin değilim ama ilkinden eminim ben de bakmıştımçocukları ile videoları vardı falan.