KK Nostalji Treni 🫠

Ben buradaki çoğu ilginç konuyu üye olmadan önce okumuştum ya. Ne nicklerine bakmışım ne başka şeylerine. Ama bir konu vardı yıllardır hatırlar ama bulamam. Bir kadın vardı doktordu eşi olacak ayıdan şiddet görüyordu. Hatta kulak zarı delinmişti tokattan. Eninde sonunda boşandı tekrar evlendi hatta ikinci evliliğinden kızı olmuştu. Pırlanta gibi kızım oldu demişti hiç unutmam. ✨ Boşandığı adam buna çok yalvarmış ama sonra tekrar evlilik yoluna gitmiş. İkinci kadın hukuk mezunuymuş hatta adam evde ilk eşinden olan yüzüğü sakliyormuş kadın konu sahibine ulaşmış sormuş niye bosandiniz falan diye. Muhtemelen çoook eski bir konu bu.

Geri kalan boşanma evlenme kısmını sonradan güncelleyerek konuya eklemişti. Belki sen ilk halini okumuşsundur da oradan hatrinda kalmistir. Hatta tokat attığında ilk başta kadını eve mi odaya mi ne kitlemişti. :KK43:
Evet büyük ihtimalle dediğin gibi oldu. Ben de 2013'ten beri dışarıdan okuyordum siteyi geç üyelik aldım.

Ben buradaki çoğu ilginç konuyu üye olmadan önce okumuştum ya. Ne nicklerine bakmışım ne başka şeylerine. Ama bir konu vardı yıllardır hatırlar ama bulamam. Bir kadın vardı doktordu eşi olacak ayıdan şiddet görüyordu. Hatta kulak zarı delinmişti tokattan. Eninde sonunda boşandı tekrar evlendi hatta ikinci evliliğinden kızı olmuştu. Pırlanta gibi kızım oldu demişti hiç unutmam. ✨ Boşandığı adam buna çok yalvarmış ama sonra tekrar evlilik yoluna gitmiş. İkinci kadın hukuk mezunuymuş hatta adam evde ilk eşinden olan yüzüğü sakliyormuş kadın konu sahibine ulaşmış sormuş niye bosandiniz falan diye. Muhtemelen çoook eski bir konu bu.
Takıntılı herif isterse dağlar kadar sevsin bi b.ka yaramıyor. Çok duyuyorum böyle 3 yıl 5 yıl peşinden koşup evlenince cehennemi yaşatan takıntılı aşık hikayeleri.

Belki de sildirdi konuyu, ifşaat şüphesi olunca siliyorlar.

Takıntılı herif isterse dağlar kadar sevsin bi b.ka yaramıyor. Çok duyuyorum böyle 3 yıl 5 yıl peşinden koşup evlenince cehennemi yaşatan takıntılı aşık hikayeleri.

Belki de sildirdi konuyu, ifşaat şüphesi olunca siliyorlar.
Haklısın kâtip zaten boşandıktan sonra çok peşinde koşmuş tekrar cendereye almak için. Konu sahibi şey yazmıştı hukukçu bulmuş üst düzey kadınları ağına düşürüyor bu herif diye.
Konunun sildirildiğini sanmam çünkü ifşa durumu olmamıştı ama dediğim gibi hiç nick falan hatırlamıyorum maalesef. :KK43:

Lanet olsun sebebi neydi ki :KK70:

Ovhaaa! Başıma gelse selamı okurdunuz net🙀

Bizim arkadaş bize şaka yapmak için çantasına oyuncak yılan koymuş sonra kendi de unutmuş. Kortej varmış aramaya denk gelmiş, kadın polis çantasını açınca çığlığı basmış, diğer polisler de bomba var filan sanıp koşmuşlar jdjdjkdkdk

Fake sanırım.

Bu konuyu ben de hatırlıyorum

ufak bir detay söyleseler bulacağım
IMG-20231016-WA0010.jpg

Sadece görümceme küçük bir sürpriz yapmak istemiştim. İnsanlar çok nankör :110:

X