- 25 Ağustos 2014
- 20.320
- 48.117
- Konu Sahibi feliscatus
- #6.601
Ne işler çeviriyorsun kızÇok geride kaldım, yoğundum biraz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne işler çeviriyorsun kızÇok geride kaldım, yoğundum biraz
Seviştim. bence yeterli bir eylem dkgljfkdfgjhamile kalmak adına neler yapdınız itiraf edin
ben baslıyorum hamile kalabılmek için hamile kadınlardan para topladım gümüş yüzük alıp hacıya gıden bı arkadasıma verdım yuzugun hacıya gıtmesı gerekıyomuşsengözlerimebaksanabgeldıgınde yuzugumu hiç çıkarmadan taktım tabi ya tutarsa umuduyla her duydugumu yaptım :tomato:peki ya siz?:uhm:www.kadinlarkulubu.com
Bir de bu üyeyi öğrendim:
Konusuna inanmayıp kadını arastirdi burda birkac kişi.. nickinden mi profilindeki birseyden mi ne blog sitesini bulmuşlardı.. blog sitesinde de insta adresi kayıtliydi zaten ordan da instasını bulmuşlardı.. kocasi gay sitesine sahte hesap açıp evde pipisini orasini burasini cektigi gorselleri bu gizli hesaba yüklemiş adam.. o hesapta milletle mesajlaşmış.. kadın gizli hesabı da gorsellerde gördügü evinin eşyalarindan tanıyıp yakalamiştı.. en son kocasinin ailesine anlatmıştı nanelerini..
bu üye sadece gizli hesap yakalamıştı ve o hesapta kocasının evlerinde çekilen yüzü görünmeyen fotoları vardı.. fotolardaki esyalardan anlamıştı kocası oldugunu.. galiba inanmayip araştıranlar kadının blog sitesini bulmuşlardı..blog sitede yazan insta adresinden de kadının instagram sayfasını buldular.. bende bakmistim instasina yüzü hayal meyal aklimda ama nickini hatırlamıyorum.. zaten barıştı diye hatırlıyorum yanliş degilse"
Gay adamla barışmak mı?Bir de bu üyeyi öğrendim:
Konusuna inanmayıp kadını arastirdi burda birkac kişi.. nickinden mi profilindeki birseyden mi ne blog sitesini bulmuşlardı.. blog sitesinde de insta adresi kayıtliydi zaten ordan da instasını bulmuşlardı.. kocasi gay sitesine sahte hesap açıp evde pipisini orasini burasini cektigi gorselleri bu gizli hesaba yüklemiş adam.. o hesapta milletle mesajlaşmış.. kadın gizli hesabı da gorsellerde gördügü evinin eşyalarindan tanıyıp yakalamiştı.. en son kocasinin ailesine anlatmıştı nanelerini..
bu üye sadece gizli hesap yakalamıştı ve o hesapta kocasının evlerinde çekilen yüzü görünmeyen fotoları vardı.. fotolardaki esyalardan anlamıştı kocası oldugunu.. galiba inanmayip araştıranlar kadının blog sitesini bulmuşlardı..blog sitede yazan insta adresinden de kadının instagram sayfasını buldular.. bende bakmistim instasina yüzü hayal meyal aklimda ama nickini hatırlamıyorum.. zaten barıştı diye hatırlıyorum yanliş degilse"
Gay adamla barışmak mı?
Tebrikler?Seviştim. bence yeterli bir eylem dkgljfkdfgj
Araya kaynarım dedi heralde.Gay adamla barışmak mı?
Araya kaynarım dedi heralde.
Ne işi çeviricem, çoluk çocuk falan gerekeni yaptık uğraşıyoruzNe işler çeviriyorsun kız
Artık 2, 3, 4 sabah sabah çok fantazikim.araya derken. Kaç kişilik bir ara j dgfklfjgi
Dilimize vurdu.Ne işi çeviricem, çoluk çocuk falan gerekeni yaptık uğraşıyoruz
Özelim açık biliyorsunBir de bu üyeyi öğrendim
Özelim açık biliyorsun
Neler yaptığını anlatıp, hamile kalmamış olması pekiYapdınız.
ı ıh kalamadım ama denemiş oldum bi ümit
Hangi konu.
Yok, boşanmış; sana dün attığım var ya işte o.Gay adamla barışmak mı?
Barışan kim?"Eşimle kavga ettik tavsiyeye ihtiyacım var"
Yok, boşanmış; sana dün attığım var ya işte o.
Aynısının barışanlısı yoktur benceBarışan kim?
Barışma bilgisi yanlış. "Eşimle kavga ettik tavsiyeye ihtiyacım var" konusu dünkü erkek üyenin konusuydu.Barışan kim?
Erkek üyemi sitede miBarışma bilgisi yanlış. "Eşimle kavga ettik tavsiyeye ihtiyacım var" konusu dünkü erkek üyenin konusuydu.
İfşa olmadı, direkt kendisi yazdı ben erkeğim diye ama biraz tuhaftı tavırlarıErkek üyemi sitede mi
Ben nasıl kaçırdım kimmiş ifşa mi oldu