- 28 Kasım 2010
- 41.529
- 137.408
-
- Konu Sahibi feliscatus
Nirde nirde göremedim benYazdım ya KUZUM
gelemez bebisim tulumda my little monkeyiyle balayinda kaldı oHayırlısı
O doktorun öyle bir kızı yok, mail yazacağını da sanmıyorum.
Asistandır vs dir bilemem.
Ha uyduruyorsam hodri meydan çıksın gelsin, bekleriz
Ay keşke gelseHayırlısı
Hayırlısı
ceyceye sende esinin ikinci karisisin mi yazmisti oyle bisey yazmisti dimiAhlaksız kadın ya neler dedi ceyceyin kızına.
Delirmistim o zaman
Koz konuyu bulamiyorum ki ucmus
Konu silinmedi arkadaşlar duruyoAaa konuyu simdi hatirladim. Bana sende yazmistin deyince sasirmistim. Kucuk cocuga laf etti diye yazmisimdir kesin. Belki bulan olur da yollar bize
Sibel kaplan kaplani iydurmus olabilirmNirde nirde göremedim ben
Niye banlancan kız,bura goygoy yeri neticede. Elleşmezler bence.Arkadaslar hakkinjzi helal edin. Ben çok fazla ban yemedigim icin mahpustan kısa sürede cikarim diye tahmin ediyorum. Sayili gun cabuk gecrr, görüşürüz insallah yeniden
Teşekkür ederiz
Ay tesekkur ederim Mirta
bakanin oglu degil yigenio zaman o anlattığı hayatı yaşayan kişi arkadaşımıymış.. pff çok bozuldum ben bu duruma. yalnız nişanlandım dediği o eski bakanın oğlu gerçekten eski bakanın oğlu. o kız ve çocuğun arkadaşı o zaman bu. çocuğun fotosunu gördüm.
Niye banlancan kız,bura goygoy yeri neticede. Elleşmezler bence.
sonra biri cikip o konuda ceyceyin bir seyini ifşalamistiCeycey ile ilgili hatırladığım tek şey bi metres konusunda burada bazı üyelere sallamıştı birden. Kimse ne olduğunu anlamamıştı herkes kendi üzerine alınmıştı da o üzerine alınanlara da fena giydirmişti sjdjsjdjsjd bu olayı hatırlayan var mı?
Yok bea öylesine başşak muhabbeti benceTum gunahlari isledik be dark qjdhsh
Evet ama gereksizdi o yazdığı sonuçta özeli o onun sen niye ortaya yazıyorsun kiceyceye sende esinin ikinci karisisin mi yazmisti oyle bisey yazmisti dimi