KK Nostalji Treni 🫠

Başlardaki sayfalarda konuşuldu üstü kapalı, ben konuştum hatta Aktif üyeler hakkında konuşulmayacağı hakkında tam uyarı gelmeden önce

Tama onu biliyorum üstü kapalı konuşuldu da bunu nasıl gördü. Yani bu sayfada değil. Aktif konuyu takip etmesi lazım ki kendinden bahsedildiğini anlasın. Hadi farketti o zaman yazması gerekmez miydi?

Tama onu biliyorum üstü kapalı konuşuldu da bunu nasıl gördü. Yani bu sayfada değil. Aktif konuyu takip etmesi lazım ki kendinden bahsedildiğini anlasın. Hadi farketti o zaman yazması gerekmez miydi?
Bilmiyorum ki, belki yeni okumaya başlamıştır efsane topigimizi, böyle gelip en baştan okuyanlar var eğlenceli olduğu için

İsmail YK mı? Ben Enrique Iglesias ve Ceza hayranıydım. Alnım ak, yüzüm pak ahhahahhaha
Of ama bir cringeliğim geldi aklıma. Salsa dergisinin sonundaki posterini uzun uzun seyre dalardım, kalp falan çizerdim kenarlarına. Nasıl bir mallık ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…