- 24 Nisan 2020
- 1.324
- 4.419
- 45
-
- Konu Sahibi feliscatus
- #5.941
O üye Sinan'la tanışmış görüşmüştü sanki ya, sonu hüsran sanirim vikipedide evli gorunmediklerine göre jfkdkdk
Anaa, geçmiş olsun, Allah şifa versin, diş işleri çok fena2 gündür ben de fazla giremedim, diş işlerim vardı. Ağzım yamuldu şişti falan, iyiyim ama şimdiDedikoduyu bırakınca düzeldim
Sinanımmm diye konu açan mıO üye Sinan'la tanışmış görüşmüştü sanki ya, sonu hüsran sanirim vikipedide evli gorunmediklerine göre jfkdkdk
Aaa gerçekten Bendeniz hastası mısınız? İnsan neden Bendeniz’e hayran olur kiBendim oismini bayağı merak etmişlerdi
Her zamanki gibi dünyadan haberim yokAktif milletvekiliydi kız, baya aksiyonlu konuydu o, ortalık karışmıştıTabii ki isim falan vermiycem ama millet Sherlock olmuştu
Sinanımmm diye konu açan mı
Başlardaki sayfalarda konuşuldu üstü kapalı, ben konuştum hattaArada kaçan üyeler var da sizin nasıl haberiniz oldu sizden konuşulduğu?
Zaten uyarıyoruz aktif üyeler hakkında konuşmayın diye
Ben o milletvekilini de hatırlamıyorum şu anHer zamanki gibi dünyadan haberim yokÖzelden anahtar kelime ateşleyin
Neden olmasın ya djdjfjfj benim de gençliğimde kime heyran olduğumu bilsen gözardı edersinAaa gerçekten Bendeniz hastası mısınız? İnsan neden Bendeniz’e hayran olur ki
Başlardaki sayfalarda konuşuldu üstü kapalı, ben konuştum hattaAktif üyeler hakkında konuşulmayacağı hakkında tam uyarı gelmeden önce
Sinan kim offf
O Ayşenur idi, çakma doktor, her yerden cortlamıştıSinanımmm diye konu açan mı
Bilmiyorum ki, belki yeni okumaya başlamıştır efsane topigimizi, böyle gelip en baştan okuyanlar var eğlenceli olduğu içinTama onu biliyorum üstü kapalı konuşuldu da bunu nasıl gördü. Yani bu sayfada değil. Aktif konuyu takip etmesi lazım ki kendinden bahsedildiğini anlasın. Hadi farketti o zaman yazması gerekmez miydi?
İsmail YK mı? Ben Enrique Iglesias ve Ceza hayranıydım. Alnım ak, yüzüm pak ahhahahhahaNeden olmasın ya djdjfjfj benim de gençliğimde kime heyran olduğumu bilsen gözardı edersin
Yerli ve milli: Okan Yalabıkİsmail YK mı? Ben Enrique Iglesias ve Ceza hayranıydım. Alnım ak, yüzüm pak ahhahahhaha
İsmail YK mı? Ben Enrique Iglesias ve Ceza hayranıydım. Alnım ak, yüzüm pak ahhahahhaha
Of ama bir cringeliğim geldi aklıma. Salsa dergisinin sonundaki posterini uzun uzun seyre dalardım, kalp falan çizerdim kenarlarına. Nasıl bir mallık yaİsmail YK mı? Ben Enrique Iglesias ve Ceza hayranıydım. Alnım ak, yüzüm pak ahhahahhaha
Ben de baktım Sinan’ın eşlerine sksksks işsizim diyorum kızım beni tanı
Mustafa Sandal'a aşıktım. Dipdiri vicüdünü duvarlarıma asıyordum. Bir insan ancak bu kadar adeleli olabilirdiYerli ve milli: Okan Yalabık
Yabancı: Ashton Kutcher
Alnım cidden ak şükür jfdkskkd