- 30 Ocak 2013
- 29.328
- 43.869
-
- Konu Sahibi feliscatus
- #5.961
Yok bendeniz hayranı olan başkasıydıAaa gerçekten Bendeniz hastası mısınız? İnsan neden Bendeniz’e hayran olur ki
Her perşembe okuldan dönerken heyecanlı heyecanlı Salsa ve Trendy alırdım, eve gelir lise formasıyla yatağa yayılır ve şapşal bi mutlulukla okurdum..tam çılgın bedişOf ama bir cringeliğim geldi aklıma. Salsa dergisinin sonundaki posterini uzun uzun seyre dalardım, kalp falan çizerdim kenarlarına. Nasıl bir mallık ya
Benim en yakın arkadaşım Gökhan Özen diye kafamızısss neyse evde çerçevede fotoğrafları vardı Gökhan Özen’in, vitrinde falan duruyordu. Babası en son sinirlenmişti, ulan benim bile resmim yok bu evde bu piç kim oluyor diye.Tek gerçek hayran olduğum kişi Gökhan Özen. Çok seviyorum hala keratayı
O adamı çocukken severdim, şarkıları çalardı evde hep ama ergenlik sonrası hep nefret ettim nedenseMustafa Sandal'a aşıktım. Dipdiri vicüdünü duvarlarıma asıyordum. Bir insan ancak bu kadar adeleli olabilirdi
Yok ama o da Alamancı, hayır killa Hakan değil.İsmail YK mı? Ben Enrique Iglesias ve Ceza hayranıydım. Alnım ak, yüzüm pak ahhahahhaha
Tüh ilk defa Bendeniz hayranı biriyle konuşuyor olacaktım nerdeyse.Yok bendeniz hayranı olan başkasıydıgitarist falan demişlerdi sevgilisi için
Benim en yakın arkadaşım Gökhan Özen diye kafamızısss neyse evde çerçevede fotoğrafları vardı Gökhan Özen’in, vitrinde falan duruyordu. Babası en son sinirlenmişti, ulan benim bile resmim yok bu evde bu piç kim oluyor diye.
Yok ama o da Alamancı, hayır killa Hakan değil.
Benim de çocukluğuma denk geliyor 90larO adamı çocukken severdim, şarkıları çalardı evde hep ama ergenlik sonrası hep nefret ettim nedenseBi itici gelir hâlâ
Rafet el Roman, Yusuf Güney???Yok ama o da Alamancı, hayır killa Hakan değil.
Ay töbest fkdkfkkffjfjjfRafet el Roman, Yusuf Güney???
Cankan olamaz herhalde.Rafet el Roman, Yusuf Güney???
Tabi ki hiç bir futbolcuya hayran olmadım. Kıro muyum ben şlgkşlfgkPeki 2003 dünya kupası zamanı kısa bir dönem İlhan Mansız hayranı olanlar? Yalnız değilim inşallah.
Kim biz mi? AşkolsunYok doğru hatırladığın bendim hatta arkadaşların güncel üyeler hakkında dedikodu yapılmayacak uyarısına rağmen Arkamdan dedikodu yaptıkları da benim. Ama bu bahsettiğim konuyu açtıktan 2 sene sonra falan ki mevzu