- 20 Mart 2008
- 140.618
- 210.846
- 60
-
- Konu Sahibi feliscatus
- #5.901
Yeri bulamamışta olabilirler genelde duvar diplerine boşlukfilan varsa oraya yaparlar,önce yuvayı yapıp sonr yumurtlarlar..Geçen hafta geldi çer çöp bıraktı ama yuvalamadı abla acaba yeri mi beğenmedi, yoksa önce yeri yapıyor sonra mı gelip yumurtluyor?
Bunlar cin gibiler işte gözüne kestirmesin yeterki:))Yok ablacım benimkiler çıkmıyor o balkona zaten ama yuva olursa ekstra daha da dikkatli olurum tabii ki
Çok yanlış bir seçim yapmış yavrum. Evdeki canevarlar onu sağ çıkarmamak için ne oyunlar oynar
Yeri bulamamışta olabilirler genelde duvar diplerine boşlukfilan varsa oraya yaparlar,önce yuvayı yapıp sonr yumurtlarlar..
Geçen sene karga habire çöp topladı ağaç dalına sonra yumurtladı sürekli oturuyodu yuvanın içine balkondan hep setrettim onu.
Bunlar cin gibiler işte gözüne kestirmesin yeterki:))
Ben de hasta bir kediye boş odada bakmıştım her gün Viyana kapısını zorlayan Türkler gibi odanın kapısına dayanıyorlardıDur dur başıma daha neler geldikumruların olduğu balkona kedolar çıkmıyor neyse ki ama kumrulara da yer beğendiremedim gibi emin değilim. Komşumuz var dükkanda kedi bakıyor bir kedisi ampüte oldu benden rica etti bir kaç gün sende kalabilir mi dükkanda zor olur diye ben de eved dedim şimdi boş odamı dördüncü kez hazırlıcam misafir kedo için fotoğraftaki yatağı aldım bir de dikiş yerleri acımasın.
Yerim bu minnoş salakları ben yaaaa ne kadar tatlılar öyleeBenimkiler acuk salak abla
Ben de hasta bir kediye boş odada bakmıştım her gün Viyana kapısını zorlayan Türkler gibi odanın kapısına dayanıyorlardı
Demek ki gerçekten öylelermiş ikimiz de yanılıyor olamayızHahahahaahahaha benim tabirim de bu puhahahahaah kedolar azınca noluyo Viyana kapısına dayanan Türkler gibi diyorum
Tüm aile bireyleri okey olmadan olmuyor işte ablaBende evde bakmak için kedi sahiplanmek istiyorumda eşim hayır diyor,bahçemizde var 1tane o kadar güzel ki bide uysal.
Kesinlikle öyle çok istiyorumda hayır diyince olmuyor,daha önce köpek beslemiştim evde 2 yıl kadar ingiliz cocker cinsi hayatımı karartmıştı resmen.Tüm aile bireyleri okey olmadan olmuyor işte abla
Birine ruh hastası demişim ondan gitmişim.Bugün konu hızlı ilerledi ben de yetişemiyorum bazen. Göz ardı mı sandı ki, banlanmış bir deBaşka konudandır herhalde, ne oldu ki acaba
Teşhis mi koydunBirine ruh hastası demişim ondan gitmişim.
İyilik de yaramıyorTeşhis mi koydun
Narsist?Teşhis mi koydun
Peynir ekmek gibi gidiyor bu araNarsist?
Geçmiş olsun, hoş geldinBirine ruh hastası demişim ondan gitmişim.
Bendim oOnun gibi olmak istiyordu.
Ayyy siyasiye aşık oldum konusu vardı. Bir türlü söylemedi. En son Bahçeli mi demişti biri, herkes kopmuştu.