- 25 Ağustos 2014
- 20.323
- 48.117
- Konu Sahibi feliscatus
- #5.921
Öğrenilmişti diye hatırlıyorumAdam evli çıkmıştı, kapanmıştı konu sonra sanki.Bendim o ismini bayağı merak etmişlerdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öğrenilmişti diye hatırlıyorumAdam evli çıkmıştı, kapanmıştı konu sonra sanki.Bendim o ismini bayağı merak etmişlerdi
Yok c adam bekar. Biz pandemiden önce bayağı arkadaş olduk onunla benim yaşadığım şehre geldi görüştük ettik rakıya falan gitmiştik ben İstanbul’a gidecektim pandemi patladı sonra Sırayla covid olduk bayağı birbirimize destek çıktık falan derken bayağı flört edip sonra uzak mesafe ilişkisi olmaz diye arkadaş kalmayı tercih ettimÖğrenilmişti diye hatırlıyorumAdam evli çıkmıştı, kapanmıştı konu sonra sanki.
Hee anladım, yanlış hatırladım o zaman.Yok c adam bekar. Biz pandemiden önce bayağı arkadaş olduk onunla benim yaşadığım şehre geldi görüştük ettik rakıya falan gitmiştik ben İstanbul’a gidecektim pandemi patladı sonra Sırayla covid olduk bayağı birbirimize destek çıktık falan derken bayağı flört edip sonra uzak mesafe ilişkisi olmaz diye arkadaş kalmayı tercih ettim
Günoo herkeseeGünaydınnnn Cui Bono nerdesin sen kaçak
Özledik ama Bittirdin mi işlerini. Bugün burası yağışlı tam evde oturup KK'da takılmalıkGünoo herkesee
Aşkım benim izin bitti nerdeyse, pazartesi işe dönüş yapıyorum, belgeler evraklar vs uğraşıyorum, dün de dışardaydım işler yüzünden
Konsere gitmedim, valla bak
Yok doğru hatırladığın bendim hatta arkadaşların güncel üyeler hakkında dedikodu yapılmayacak uyarısına rağmen Arkamdan dedikodu yaptıkları da benim. Ama bu bahsettiğim konuyu açtıktan 2 sene sonra falan ki mevzuHee anladım, yanlış hatırladım o zaman.
Ben de sizi özledim Hunharca gülmeyi hfjdkfkkdÖzledik ama Bittirdin mi işlerini. Bugün burası yağışlı tam evde oturup KK'da takılmalık
Ben mevzuyu ve seni doğru hatırlıyorum, milletvekili olayını biliyorum yani, sadece adam evliydi ve mevzu kapanmıştı diye hatırlatmıştım, devamını öğrenmiş olduk.Yok doğru hatırladığın bendim hatta arkadaşların güncel üyeler hakkında dedikodu yapılmayacak uyarısına rağmen Arkamdan dedikodu yaptıkları da benim. Ama bu bahsettiğim konuyu açtıktan 2 sene sonra falan ki mevzu
Bıdırca ilçe başkanı değil mi doğru söyle. Birinin bi ünlüye aşık oldum deyip meşrutiyet zamanından bi grubun gitaristi çıkması gibi.Bendim o ismini bayağı merak etmişlerdi
Yeni iş mi hayırlı olsun Akşamdan akşama gelirsin artık, neyse bizi alıştırdın öncesinde yokluğuna (2007 versiyonu :canım yaaa, çok iyisin bizi düşünüp yaptığını biliyordum bitanesin )Ben de sizi özledim Hunharca gülmeyi hfjdkfkkd
Bugün de sağlık raporu işleri falan var, ıvır zıvır uğraşıyorum işte, öğleden sonra gidicem, hava cidden çok güzel, tam benlik, bence de pikeye gömülüp yatmalık ve KK'de takılmalık, birileriyle denk gelirse kavga etmelik
Yeni iş değil de 1 aylık izin sonrası işe dönüş beybi, evraklarımı güncelliyorum.Yeni iş mi hayırlı olsun Akşamdan akşama gelirsin artık, neyse bizi alıştırdın öncesinde yokluğuna (2007 versiyonu :canım yaaa, çok iyisin bizi düşünüp yaptığını biliyordum bitanesin )
Hee anladım, yanlış hatırladım o zaman.
Aktif milletvekiliydi kız, baya aksiyonlu konuydu o, ortalık karışmıştı Tabii ki isim falan vermiycem ama millet Sherlock olmuştuBıdırca ilçe başkanı değil mi doğru söyle. Birinin bi ünlüye aşık oldum deyip meşrutiyet zamanından bi grubun gitaristi çıkması gibi.
Yeni iş değil de 1 aylık izin sonrası işe dönüş beybi, evraklarımı güncelliyorum.
Fırsat buldukça girerim yine, akşam olması şart değil Vedalaşır gibi oldu, sus artık
Yeni dedikodu var mı, onu söyle
O üye Sinan'la tanışmış görüşmüştü sanki ya, sonu hüsran sanirim vikipedide evli gorunmediklerine göre jfkdkdkBir de ünlü bir tv oyuncusuyla aşk yaşayan üye vardı o mu bu mu diye tahmin yürütmüş durmuştuk, S.A idi sanırım adı
2 gündür ben de fazla giremedim, diş işlerim vardı. Ağzım yamuldu şişti falan, iyiyim ama şimdi Dedikoduyu bırakınca düzeldimYeni iş değil de 1 aylık izin sonrası işe dönüş beybi, evraklarımı güncelliyorum.
Fırsat buldukça girerim yine, akşam olması şart değil Vedalaşır gibi oldu, sus artık
Yeni dedikodu var mı, onu söyle
Karışır.Aktif milletvekiliydi kız, baya aksiyonlu konuydu o, ortalık karışmıştı Tabii ki isim falan vermiycem ama millet Sherlock olmuştu
Narsist ağır oldu...Tam duygulanır gibi olurken gelen gülme hissi olmadı seni kadın düşmanı kadın seni hemi de narsist
Yok doğru hatırladığın bendim hatta arkadaşların güncel üyeler hakkında dedikodu yapılmayacak uyarısına rağmen Arkamdan dedikodu yaptıkları da benim. Ama bu bahsettiğim konuyu açtıktan 2 sene sonra falan ki mevzu