KK Nostalji Treni 🫠

Öğrenilmişti diye hatırlıyorum:KK53:Adam evli çıkmıştı, kapanmıştı konu sonra sanki.
Yok c adam bekar. Biz pandemiden önce bayağı arkadaş olduk onunla benim yaşadığım şehre geldi görüştük ettik rakıya falan gitmiştik 😅 ben İstanbul’a gidecektim pandemi patladı sonra Sırayla covid olduk bayağı birbirimize destek çıktık falan derken bayağı flört edip sonra uzak mesafe ilişkisi olmaz diye arkadaş kalmayı tercih ettim

Yok c adam bekar. Biz pandemiden önce bayağı arkadaş olduk onunla benim yaşadığım şehre geldi görüştük ettik rakıya falan gitmiştik 😅 ben İstanbul’a gidecektim pandemi patladı sonra Sırayla covid olduk bayağı birbirimize destek çıktık falan derken bayağı flört edip sonra uzak mesafe ilişkisi olmaz diye arkadaş kalmayı tercih ettim
Hee anladım, yanlış hatırladım o zaman.

Günoo herkesee 💜
Aşkım benim izin bitti nerdeyse, pazartesi işe dönüş yapıyorum, belgeler evraklar vs uğraşıyorum, dün de dışardaydım işler yüzünden 🥲🥲
Konsere gitmedim, valla bak :KK53:
Özledik ama 😇 Bittirdin mi işlerini. Bugün burası yağışlı tam evde oturup KK'da takılmalık 😄

Özledik ama 😇 Bittirdin mi işlerini. Bugün burası yağışlı tam evde oturup KK'da takılmalık 😄
Ben de sizi özledim 💋🥰 Hunharca gülmeyi hfjdkfkkd
Bugün de sağlık raporu işleri falan var, ıvır zıvır uğraşıyorum işte, öğleden sonra gidicem, hava cidden çok güzel, tam benlik, bence de pikeye gömülüp yatmalık ve KK'de takılmalık, birileriyle denk gelirse kavga etmelik :KK53:

Yok doğru hatırladığın bendim hatta arkadaşların güncel üyeler hakkında dedikodu yapılmayacak uyarısına rağmen Arkamdan dedikodu yaptıkları da benim. Ama bu bahsettiğim konuyu açtıktan 2 sene sonra falan ki mevzu
Ben mevzuyu ve seni doğru hatırlıyorum, milletvekili olayını biliyorum yani, sadece adam evliydi ve mevzu kapanmıştı diye hatırlatmıştım, devamını öğrenmiş olduk.

Ben de sizi özledim 💋🥰 Hunharca gülmeyi hfjdkfkkd
Bugün de sağlık raporu işleri falan var, ıvır zıvır uğraşıyorum işte, öğleden sonra gidicem, hava cidden çok güzel, tam benlik, bence de pikeye gömülüp yatmalık ve KK'de takılmalık, birileriyle denk gelirse kavga etmelik :KK53:
Yeni iş mi hayırlı olsun 🩷 Akşamdan akşama gelirsin artık, neyse bizi alıştırdın öncesinde yokluğuna (2007 versiyonu :canım yaaa, çok iyisin bizi düşünüp yaptığını biliyordum bitanesin 😍🐔💕💖🍏🥭🥝🍍🐶🐱🐭)

Yeni iş mi hayırlı olsun 🩷 Akşamdan akşama gelirsin artık, neyse bizi alıştırdın öncesinde yokluğuna (2007 versiyonu :canım yaaa, çok iyisin bizi düşünüp yaptığını biliyordum bitanesin 😍🐔💕💖🍏🥭🥝🍍🐶🐱🐭)
Yeni iş değil de 1 aylık izin sonrası işe dönüş beybi, evraklarımı güncelliyorum.
Fırsat buldukça girerim yine, akşam olması şart değil 🥲 Vedalaşır gibi oldu, sus artık 😌
Yeni dedikodu var mı, onu söyle:KK53:

Bıdırca ilçe başkanı değil mi doğru söyle. Birinin bi ünlüye aşık oldum deyip meşrutiyet zamanından bi grubun gitaristi çıkması gibi.🎃
Aktif milletvekiliydi kız, baya aksiyonlu konuydu o, ortalık karışmıştı :KK53: Tabii ki isim falan vermiycem ama millet Sherlock olmuştu 😂😂

Yeni iş değil de 1 aylık izin sonrası işe dönüş beybi, evraklarımı güncelliyorum.
Fırsat buldukça girerim yine, akşam olması şart değil 🥲 Vedalaşır gibi oldu, sus artık 😌

Tam duygulanır gibi olurken gelen gülme hissi olmadı seni kadın düşmanı kadın seni hemi de narsist :110:

2 gündür ben de fazla giremedim, diş işlerim vardı. Ağzım yamuldu şişti falan, iyiyim ama şimdi 😬 Dedikoduyu bırakınca düzeldim 🤣🤣

Yok doğru hatırladığın bendim hatta arkadaşların güncel üyeler hakkında dedikodu yapılmayacak uyarısına rağmen Arkamdan dedikodu yaptıkları da benim. Ama bu bahsettiğim konuyu açtıktan 2 sene sonra falan ki mevzu

Arada kaçan üyeler var da sizin nasıl haberiniz oldu sizden konuşulduğu?
Zaten uyarıyoruz aktif üyeler hakkında konuşmayın diye

X