KK Nostalji Treni 🫠

Behlül Boran Kuzum 😍 Çok yakışır o da eminim.
Adnan da Osman Sonant 😍
Beren Saat'in oyunculuğunu hiç beğenmem, onun şansı güzelliği ve birlikte çalıştığı kadro idi bence, o sayede kült oldu Aşk-ı Memnu dizisi. Filmi ondan bağımsız izlemek lazım diye düşünüyorum, herkes kıyaslayacaktır ve eskisi tabii ki 5-0 önde puanlanacaktır ama ben Farah ve Boran'ın çok başarılı olacağı kanaatindeyim🥳

Hiç sevmedigim biridir Beren saat ne oyunculuğu ne normal röportajlar sırasından tavırlarını çocuk çocuk gibi
Farklı düşümnceler olunca ayarlarımız kaçıyor resmen :KK70::KK70:
Hahaha aynen ablacığım

Ama ayarları kaçırmak için uğraşan bir kaç kişi olunca iyice dagiliyoruz🤣🤣🤣

Günaydın kızlar 🌷🌹♥️🥰🌼🌴🌳🌼🌾🌹🌳🌾🍀🌺🌷🌹🌾🌴♥️

Hiç sevmedigim biridir Beren saat ne oyunculuğu ne normal röportajlar sırasından tavırlarını çocuk çocuk gibi

Hahaha aynen ablacığım

Ama ayarları kaçırmak için uğraşan bir kaç kişi olunca iyice dagiliyoruz🤣🤣🤣

Günaydın kızlar 🌷🌹♥️🥰🌼🌴🌳🌼🌾🌹🌳🌾🍀🌺🌷🌹🌾🌴♥️
Dozunda tartışılırsa gene sıkıntı yok eskiden daha fenaları oluyordu direk dalıyorlardı.:KK53::KK53:

Dozunda tartışılırsa gene sıkıntı yok eskiden daha fenaları oluyordu direk dalıyorlardı.:KK53::KK53:
Valla hanım ablam dozu asanlar oldu hemde çok fena
Eskiyi hiç bilmiyorum ama bir şey bulamayıp noktaya virgüle takıldılar 😡

Bir daha tobe girmem dedim ama tövbeyi bozarmiyim bilemiyorum 😂😂😂🤣🤣

Benimkiler yolunu şaşırıp giren bir serçeyi yakalamıştı kurtarana kadar akla karayı seçtim. Yemiyorlar da amaçları öldürene kadar oynamak.
Yemesinler zatende görüncede kahrolurum resmen,bir kere kedinin ağzından almıştım yavru kumruydu herhalde saatlerce kendine gelememişti sonra uçtu gitti.

Anlamamda onalr zaten kendileri yuvayı yaparlar herhalde,yada evde varsa hasır minik sepetlerden onu uygun bir yere koyabilirsin.

Geçen hafta geldi çer çöp bıraktı ama yuvalamadı abla acaba yeri mi beğenmedi, yoksa önce yeri yapıyor sonra mı gelip yumurtluyor?

Yemesinler zatende görüncede kahrolurum resmen,bir kere kedinin ağzından almıştım yavru kumruydu herhalde saatlerce kendine gelememişti sonra uçtu gitti.

Yok ablacım benimkiler çıkmıyor o balkona zaten ama yuva olursa ekstra daha da dikkatli olurum tabii ki 🥹

X