- 1 Aralık 2021
- 12.038
- 40.409
- 34
- Konu Sahibi feliscatus
- #5.881
Bende bilmiyorum izlermiyim izlemem yineFilm mi ay dünyadan haberim yok
Yeni duydum adnan kim oluyor Behlül kim biliyormusun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bilmiyorum izlermiyim izlemem yineFilm mi ay dünyadan haberim yok
Yeni duydum adnan kim oluyor Behlül kim biliyormusun
Behlül Boran Kuzum Çok yakışır o da eminim.
Adnan da Osman Sonant
Beren Saat'in oyunculuğunu hiç beğenmem, onun şansı güzelliği ve birlikte çalıştığı kadro idi bence, o sayede kült oldu Aşk-ı Memnu dizisi. Filmi ondan bağımsız izlemek lazım diye düşünüyorum, herkes kıyaslayacaktır ve eskisi tabii ki 5-0 önde puanlanacaktır ama ben Farah ve Boran'ın çok başarılı olacağı kanaatindeyim
Hahaha aynen ablacığımFarklı düşümnceler olunca ayarlarımız kaçıyor resmen
Ben izlerim bakalım ne olucak en azından kıyaslama yapmak için yine izlerimBende bilmiyorum izlermiyim izlemem yine
Dozunda tartışılırsa gene sıkıntı yok eskiden daha fenaları oluyordu direk dalıyorlardı.Hiç sevmedigim biridir Beren saat ne oyunculuğu ne normal röportajlar sırasından tavırlarını çocuk çocuk gibi
Hahaha aynen ablacığım
Ama ayarları kaçırmak için uğraşan bir kaç kişi olunca iyice dagiliyoruz
Günaydın kızlar ⚘⚘
Günaydın ballı muzlu pastalarım
Içın fesat kız Gunaydin demiş o kadaSabah sabah töbe töbeeee
Valla hanım ablam dozu asanlar oldu hemde çok fenaDozunda tartışılırsa gene sıkıntı yok eskiden daha fenaları oluyordu direk dalıyorlardı.
Sabah sabah töbe töbeeee
Ne var gız accuk vir bakalım bal yanaktan
Eskiden daha fenaydı tam fanatiklikti işte.Valla hanım ablam dozu asanlar oldu hemde çok fena
Eskiyi hiç bilmiyorum ama bir şey bulamayıp noktaya virgüle takıldılar
Bir daha tobe girmem dedim ama tövbeyi bozarmiyim bilemiyorum
Anlamamda onalr zaten kendileri yuvayı yaparlar herhalde,yada evde varsa hasır minik sepetlerden onu uygun bir yere koyabilirsin.Kızlar bir şey sorucam kumrulardan anlayan ya da kumru balkonuna falan yuva yapan var mı?
Çok yanlış bir seçim yapmış yavrum. Evdeki canevarlar onu sağ çıkarmamak için ne oyunlar oynarKızlar bir şey sorucam kumrulardan anlayan ya da kumru balkonuna falan yuva yapan var mı?
Birde kedileri vardı demi,ona dikkat etmesi lazım balkonda yakalarsa fena olur.Çok yanlış bir seçim yapmış yavrum. Evdeki canevarlar onu sağ çıkarmamak için ne oyunlar oynar
Benimkiler yolunu şaşırıp giren bir serçeyi yakalamıştı kurtarana kadar akla karayı seçtim. Yemiyorlar da amaçları öldürene kadar oynamak.Birde kedileri vardı demi,ona dikkat etmesi lazım balkonda yakalarsa fena olur.
Yemesinler zatende görüncede kahrolurum resmen,bir kere kedinin ağzından almıştım yavru kumruydu herhalde saatlerce kendine gelememişti sonra uçtu gitti.Benimkiler yolunu şaşırıp giren bir serçeyi yakalamıştı kurtarana kadar akla karayı seçtim. Yemiyorlar da amaçları öldürene kadar oynamak.
bIrsey yapmana gerek yok yuvalarını kendileri yapıyor arada bir ekmek ufağı koy yeterli doğada yaşam dengesi bozulmaz çok müdahale etmez senKızlar bir şey sorucam kumrulardan anlayan ya da kumru balkonuna falan yuva yapan var mı?
Anlamamda onalr zaten kendileri yuvayı yaparlar herhalde,yada evde varsa hasır minik sepetlerden onu uygun bir yere koyabilirsin.
Yemesinler zatende görüncede kahrolurum resmen,bir kere kedinin ağzından almıştım yavru kumruydu herhalde saatlerce kendine gelememişti sonra uçtu gitti.