KK Nostalji Treni 🫠

Geçen hafta geldi çer çöp bıraktı ama yuvalamadı abla acaba yeri mi beğenmedi, yoksa önce yeri yapıyor sonra mı gelip yumurtluyor?
Yeri bulamamışta olabilirler genelde duvar diplerine boşlukfilan varsa oraya yaparlar,önce yuvayı yapıp sonr yumurtlarlar..
Geçen sene karga habire çöp topladı ağaç dalına sonra yumurtladı sürekli oturuyodu yuvanın içine balkondan hep setrettim onu.
Yok ablacım benimkiler çıkmıyor o balkona zaten ama yuva olursa ekstra daha da dikkatli olurum tabii ki 🥹
Bunlar cin gibiler işte gözüne kestirmesin yeterki:))

Çok yanlış bir seçim yapmış yavrum. Evdeki canevarlar onu sağ çıkarmamak için ne oyunlar oynar🥲

Dur dur başıma daha neler geldi 🥲 kumruların olduğu balkona kedolar çıkmıyor neyse ki 🥲 ama kumrulara da yer beğendiremedim gibi emin değilim. Komşumuz var dükkanda kedi bakıyor bir kedisi ampüte oldu benden rica etti bir kaç gün sende kalabilir mi dükkanda zor olur diye ben de eved dedim 🥹 şimdi boş odamı dördüncü kez hazırlıcam misafir kedo için 🥹 fotoğraftaki yatağı aldım bir de dikiş yerleri acımasın.

Eklentiler

• 1597af6c-234c-47c6-9f5d-171a756d60cc.jpeg
    1597af6c-234c-47c6-9f5d-171a756d60cc.jpeg
    30,1 KB · Görüntüleme: 45
Yeri bulamamışta olabilirler genelde duvar diplerine boşlukfilan varsa oraya yaparlar,önce yuvayı yapıp sonr yumurtlarlar..
Geçen sene karga habire çöp topladı ağaç dalına sonra yumurtladı sürekli oturuyodu yuvanın içine balkondan hep setrettim onu.

Bunlar cin gibiler işte gözüne kestirmesin yeterki:))

Benimkiler acuk salak abla 🥲

Eklentiler

• IMG_0348.jpeg
    IMG_0348.jpeg
    107,1 KB · Görüntüleme: 47
Dur dur başıma daha neler geldi 🥲 kumruların olduğu balkona kedolar çıkmıyor neyse ki 🥲 ama kumrulara da yer beğendiremedim gibi emin değilim. Komşumuz var dükkanda kedi bakıyor bir kedisi ampüte oldu benden rica etti bir kaç gün sende kalabilir mi dükkanda zor olur diye ben de eved dedim 🥹 şimdi boş odamı dördüncü kez hazırlıcam misafir kedo için 🥹 fotoğraftaki yatağı aldım bir de dikiş yerleri acımasın.
Ben de hasta bir kediye boş odada bakmıştım her gün Viyana kapısını zorlayan Türkler gibi odanın kapısına dayanıyorlardı😬

Ben de hasta bir kediye boş odada bakmıştım her gün Viyana kapısını zorlayan Türkler gibi odanın kapısına dayanıyorlardı😬

Hahahahaahahaha benim tabirim de bu puhahahahaah kedolar azınca noluyo Viyana kapısına dayanan Türkler gibi diyorum :KK70:

Hahahahaahahaha benim tabirim de bu puhahahahaah kedolar azınca noluyo Viyana kapısına dayanan Türkler gibi diyorum :KK70:
Demek ki gerçekten öylelermiş ikimiz de yanılıyor olamayız😬 bunlar bi de eğilip kapının altındaki boşluktan kedoya bakıyorlardı. İsteseler dünyayı da ele geçirirler öyle fenalar.

X