- 25 Ağustos 2014
- 20.323
- 48.119
- Konu Sahibi feliscatus
- #5.861
7.kat falan deyince korkunçlu düşüncelerin var sandım jfjdkkfAhaha neden şaşırdın Cui Bono
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
7.kat falan deyince korkunçlu düşüncelerin var sandım jfjdkkfAhaha neden şaşırdın Cui Bono
Yok ya öyle dedim baya acıklı hayati ve 30 yaşındaymış öldüğün de mezarı kafes içindeymiş adamdan korumak için ne saplantili insanlar var7.kat falan deyince korkunçlu düşüncelerin var sandım jfjdkkf
Adam geçen sene röportaj verdi tek suçlu annesi diyor halen manyak herifYok ya öyle dedim baya acıklı hayati ve 30 yaşındaymış öldüğün de mezarı kafes içindeymiş adamdan korumak için ne saplantili insanlar var
Baya çekmiş cidden, yazık. İlk gençlik yılları o kadar duru ve güzel ki, ünlü olmadan önceki fotoları falan var, bayılmıştım kadına.Yok ya öyle dedim baya acıklı hayati ve 30 yaşındaymış öldüğün de mezarı kafes içindeymiş adamdan korumak için ne saplantili insanlar var
Ciddi misin sapık hastaAdam geçen sene röportaj verdi tek suçlu annesi diyor halen manyak herif
Evet farah iyi bulmuşlar benziyor ciddenBaya çekmiş cidden, yazık. İlk gençlik yılları o kadar duru ve güzel ki, ünlü olmadan önceki fotoları falan var, bayılmıştım kadına.
O herif hâlâ sağ, bi de hiç pişman değil, en son filmin yapımcılarına falan tehditler savuruyordu.
Film güzeldi bence bu arada, ben sevmiştim, Farah yakışmıştı rolüne.
Yarım saat dinledim adamı halen kabadayı tavırları var sunucu da iyi sorular sorup laf soktu bir ara gözleri dolar gibi oldu hatta böyle adamlar çok ayağını yerden kesiyor ilişki de en yüksekten bırakıyor sonraCiddi misin sapık hasta
Oyunculuğu iyi, beğeniyorum şahsen. Bakalım Bihter nasıl olacakEvet farah iyi bulmuşlar benziyor cidden
Bihter derken şu bildiğimiz bihter miOyunculuğu iyi, beğeniyorum şahsen. Bakalım Bihter nasıl olacak
Evet, Aşk-ı Memnu dönem filmi çektiler, yakın sanırım yayın tarihi, ben güzel olacağını düşünüyorum.Bihter derken şu bildiğimiz bihter mi
Hanı Behlulun Bihteri
Film mi ay dünyadan haberim yokEvet, Aşk-ı Memnu dönem filmi çektiler, yakın sanırım yayın tarihi, ben güzel olacağını düşünüyorum.
Tokatlamak istiyorumNe oldu
Yok aktif konularKimi yahu
Beni mi
Behlül Boran Kuzum Çok yakışır o da eminim.Film mi ay dünyadan haberim yok
Yeni duydum adnan kim oluyor Behlül kim biliyormusun
Farklı düşümnceler olunca ayarlarımız kaçıyor resmen@Baby Boom evet bi nevrim dönmüştü
Nane Limon Kabugu
HanimKelesimiGetir
Hahhaha ya aklınızda öyle mi kaldi m yoksa
aman aman tartışma olmasin ağzımızın tadı bozulmasın