- 25 Kasım 2014
- 2.794
- 21.351
-
- Konu Sahibi feliscatus
- #5.841
Favorilerime ekliyorum bunu daBirdaha birşey vermesini nasıl engelleyebilirim?
Bugün eşimin ailesini ziyarete gittik.Eşimin annesi yan bahçeden nar topluyormuş kapıda karşılaştık.Bir koca poşet nardan iki tanesi sağlammış onları vereyim yiyin dedi dedim sağol ben uğraşmam onunla.Sonra kendi getirdi birtanesini sözde temizleyip bize verecekti eşim elinden aldı ben yerim...www.kadinlarkulubu.com
Vajinam sinirlendi resmen.
Biri şu hanımefendiye sorabilir mi bana neden cevap vermiyormuş.Bu kız benle konuşmuyor. Küstük mü
Evet.
Bilmem, etiketledim görsün diye. Yanıtlamak isterse, görünce yazar sanırımEvet.Acaba niye merak ettim.
Bilmem, etiketledim görsün diye. Yanıtlamak isterse, görünce yazar sanırım
Ben miBu kız benle konuşmuyor. Küstük mü
Görmedim ki mesajınıEvet.Acaba niye merak ettim.
Ay alıntıyı görmedim ben. Baksana emoji bile koymamışım şimdi gördğm koydum.Bilmem, etiketledim görsün diye. Yanıtlamak isterse, görünce yazar sanırım
Bugün konu hızlı ilerledi ben de yetişemiyorum bazen. Göz ardı mı sandı ki, banlanmış bir deAy alıntıyı görmedim ben. Baksana emoji bile koymamışım şimdi gördğm koydum.
Canım sımsıkı sarıldığımı hisset lütfen bazı anlar ne dediğimizi bilmedigimiz anlarda kırıcı olabiliyorizKızlar ben kendimi çok kötü hissediyorum şu an. Ama bosanmakla alakalı değil, çok gereksiz bir şey için annemle tartıştık. Ve olay saçma sapan bir yere gitti. Boyle şeylerle başa çıkmak için ne yapmak gerekir
Teşekkür ederim canım.Canım sımsıkı sarıldığımı hisset lütfen bazı anlar ne dediğimizi bilmedigimiz anlarda kırıcı olabiliyoriz
Daha fazla dayanamamışAaa banlanmış