- 19 Mayıs 2020
- 46.461
- 207.889
- Konu Sahibi feliscatus
- #5.681
Niye sen ponçik değil miydin yeni yeni dellenmiştin ama2018'de her haftanın 5 günü banlı kalan ben hdkskfjdkdk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Niye sen ponçik değil miydin yeni yeni dellenmiştin ama2018'de her haftanın 5 günü banlı kalan ben hdkskfjdkdk
Boş bir vaktimde skandal konu arayacagimGüncel konularda çok cringe olaylar var da ağzımızı açamıyoruz malum, zaman aşımı bekleniyor hfkfjdksksk
Eskilerden de geçen feliscatus bi kaç tane patlattı
Skandal yok ama, üzgünüm
Ay nasıl yemedin ya ben bi defa kahve içerken banlandım.Hiç ban yemedim hiç yemem umarım
Orda banlanmadım, gittim nerde banlandım. Tek banım var, o da çok saçma bi sebeptenSen bizimle siyaset arenasında da çok aktiftin oraya girip banlanmayan cindir Nane Limon Kabugu
Orada ben de banlanmıştım minik kurbaamın konuları hep bubi tuzağıOrda banlanmadım, gittim nerde banlandım. Tek banım var, o da çok saçma bi sebepten
Yatak odan dahil olsun ama aşko,daha etkili
Burda bi ince var ama ben çözemedim, kulağıma söyleyebilirsinizYatak odan dahil olsun ama aşko,daha etkili
Burda bi ince var ama ben çözemedim, kulağıma söyleyebilirsiniz
Flu yazacaktım beceremedim,Orada ben de banlanmıştım minik kurbaamın konuları hep bubi tuzağı
Merhaba ben cin.Sen bizimle siyaset arenasında da çok aktiftin oraya girip banlanmayan cindir Nane Limon Kabugu
Jane Doe da cinmiş yeni öğrendim. Halbuki Demirel gibi her gün bi sağdan bi soldan adam asıyorlardı haksızlık olmasın diye dkhejejeMerhaba ben cin.
Orası değişik bi ortam ya, kimisi kenarda bekliyordu birisi top çaldırsa da gol atsam diyeJane Doe da cinmiş yeni öğrendim. Halbuki Demirel gibi her gün bi sağdan bi soldan adam asıyorlardı haksızlık olmasın diye dkhejeje
Orada en çok banlanan kuğuydu özledik ya gelse keşke.Orası değişik bi ortam ya, kimisi kenarda bekliyordu birisi top çaldırsa da gol atsam diye
Evet oradan bir ben sağ çıktım sanırımSen bizimle siyaset arenasında da çok aktiftin oraya girip banlanmayan cindir Nane Limon Kabugu
Varmış ya bir sürü kişiEvet oradan bir ben sağ çıktım sanırım
Laf aramızda kalsın covit dönemi aşı olmayıp linç yemeyen biriyim o zaman hamile kontenjanindan yararlandım ama neyseSen bizimle siyaset arenasında da çok aktiftin oraya girip banlanmayan cindir Nane Limon Kabugu
Gıybet var dedin acil geldimmmben de o arada dedikodu yapayım. Sen git abla
Benim koçişte eskiden kırmızı kartmı gördün diyorduBenimki biliyor ya "seni her gün banlamaları lazım rahat durmazsın ben malımı bilmez miyim" diyor.
Bilmiremmmm gurbannnnSassy diye bi üye vardı arkadaşlar, onu hatırlayan çıkar mı? Baya aktifti, sonra kayboldu, ne oldu acaba?
Bir ara cidden gidiciydinnn okuyordum hepppHey gidi ne günlerdi be. En son patron dedi ki iki kere daha banlanırsan sana baybay. Ondan sonra uslu biri oldum ve Şirinleri gördüm
Oda bişimi mune ile geyik yaparken kellemi aldı bir andaAy nasıl yemedin ya ben bi defa kahve içerken banlandım.