- 23 Eylül 2016
- 9.780
- 34.237
-
- Konu Sahibi feliscatus
- #5.601
Sefan olsun beybi seni görünce boşanasım geliyor ama benim iki sıpam var senin gibi olamam diye vazgeçiyorum.Konser değil de dışarı çıktım, sürttüm sağda solda birazAz önce girdim eve, bence erken
O daha o mesaj yazılmadan biliyordu ne diyosun.Sen biliyorsun bence.
Sus kız, Allah korusun, mutlu olun kocişinle bebişlerinleSefan olsun beybi seni görünce boşanasım geliyor ama benim iki sıpam var senin gibi olamam diye vazgeçiyorum.
Çok denişik güçleri varO daha o mesaj yazılmadan biliyordu ne diyosun.
İnşallahSus kız, Allah korusun, mutlu olun kocişinle bebişlerinle
Rica ederimmm canımcımAhh teşekkürler ❤
Amin.
Çok iyiyimmm ya
Günaydın abla.Günaydınlar hanımlar
Günaydın halecanGünaydın abla.Geçen gün avmde o bahsettiğin masaj koltuklarından gördüm, seni andım. Eşime diyorum aaa Keleş ablanın koltuklardan. Adam diyor Keleş abla kim
KK yemek topiğinden bir abla dedim. O sanıyor ki masum masum hep orada takılıyoruz.Günaydın halecanenişte demiştir isme bak keleş ne demek diye belalı deseydin sende
Ahhhh bir bilse ekşınlarımızı gıybetlerimizi noluyorrrr der kesinKK yemek topiğinden bir abla dedim. O sanıyor ki masum masum hep orada takılıyoruz.
Eski belalilardan tanimazsin deseydinGünaydın abla.Geçen gün avmde o bahsettiğin masaj koltuklarından gördüm, seni andım. Eşime diyorum aaa Keleş ablanın koltuklardan. Adam diyor Keleş abla kim
Heeee vallla o benim iştee eski çete lideriydim buradaEski belalilardan tanimazsin deseydin
Olur mu olur abla nick ve pp efsane ahahahahHeeee vallla o benim iştee eski çete lideriydim burada
Uyumlu olsun dediydim kocam ve bennOlur mu olur abla nick ve pp efsane ahahahah
Abla sen psikolog muydun gizUyumlu olsun dediydim kocam ve benn