- 8 Nisan 2023
- 5.399
- 48.502
-
- Konu Sahibi feliscatus
- #5.561
Kedilerin zengo görünüyordu ben sizi zengo sandım.Kıcımın fakir olması dışında sorun yok
Kedilerin zengo görünüyordu ben sizi zengo sandım.
Resmen kalite ve zengo
Ahh teşekkürler ❤Kesinlikle şansın bahtun açık olsun bundan sonra
Amin.Hayırlı olsun arkadaşım iyisin Di mi
Çok sevindim.Ahh teşekkürler ❤
Amin.
Çok iyiyimmm ya
Özelden yaz hemenebsjxjxnxDemin KK cringe tarihine geçecek bir yorum okudum ama üye pasif olunca gömebiliriz ancak. Bu beni çok üzüyor…
Demin KK cringe tarihine geçecek bir yorum okudum ama üye pasif olunca gömebiliriz ancak. Bu beni çok üzüyor…
Hayır ya çatlarım ben de istiyorum özelden.Demin KK cringe tarihine geçecek bir yorum okudum ama üye pasif olunca gömebiliriz ancak. Bu beni çok üzüyor…
Neyse ki az önce tesadüfi gördüm de deli gibi merak etmiycem.Demin KK cringe tarihine geçecek bir yorum okudum ama üye pasif olunca gömebiliriz ancak. Bu beni çok üzüyor…
Elden ele yayalım...Neyse ki az önce tesadüfi gördüm de deli gibi merak etmiycem.
Kadın kadının düşmanı.Neyse ki az önce tesadüfi gördüm de deli gibi merak etmiycem.
Dur atıyorum sana daKadın kadının düşmanı.
Müthiş bi iletişiminiz var, hepiniz neden bahsedildiğini anladınız. Ben hariç ☹Buldum buldum
Ben burdayım ya aşkım bilgilendiriyorum seni işteMüthiş bi iletişiminiz var, hepiniz neden bahsedildiğini anladınız. Ben hariç ☹
Teşekkür ederim balımBen burdayım ya aşkım bilgilendiriyorum seni işte
Geçmiş olsun kuzumTeşekkür ederim balımBugün daha bi explorerım, dişçiye gittim
Sağol canım, implantGeçmiş olsun kuzumdolgu mu yaptırdın?