- 25 Ağustos 2014
- 20.323
- 48.123
-
- Konu Sahibi feliscatus
- #5.621
Aa, harbiden keleş abla derdik önceden, ben niye şimdi kibarlaşmışım, hanım abla diyorum?? omgGünaydın abla.Geçen gün avmde o bahsettiğin masaj koltuklarından gördüm, seni andım. Eşime diyorum aaa Keleş ablanın koltuklardan. Adam diyor Keleş abla kim
En çakmasından hatttaAbla sen psikolog muydun giz
Günaydınlar sonuçta bir ablalık var yaniAa, harbiden keleş abla derdik önceden, ben niye şimdi kibarlaşmışım, hanım abla diyorum?? omg
Herkeşlere günaydınnn
AaaEn çakmasından hattta
Günaydınlar sonuçta bir ablalık var yani
Bugün benim doğum günüm varyaaa
Çok teşekkürler canımcım sağol,hep berabercene sağlıkla huzurla dolu yıllarımız olsunAaaGünün kutlu olsun ablacım, sevdiklerinle sağlıcakla nice mutlu senelerin olsun, iyi ki doğmuşsun, hepi börtdeyy
AHAHHAHAHSJSJXJXMMXMXMXMXMAa, harbiden keleş abla derdik önceden, ben niye şimdi kibarlaşmışım, hanım abla diyorum?? omg
Herkeşlere günaydınnn
Ay ablacimmmmmm iyi ki dogmusssunnnEn çakmasından hattta
Doğmuşum demi bunu kocamada sormam lazımmm sjksjksjkAy ablacimmmmmm iyi ki dogmusssunnn❤
Doğum günün kutlu olsun Hanım ablaEn çakmasından hattta
Sağolsun patron çok güzel jest yağptı banaHanimKelesimiGetir in doğum günü bildirimi geldi mi size de ? Bildirim geldi bana, var ya çok güzel jest yalnız
Ay yogunum be cuimmmmm, nasılsın ?
Ablaaaaaa dogum günün kutlu olsunn, sevdiklerinle daima nice mutlu senelereSağolsun patron çok güzel jest yağptı bana
Çok teşekkürler doktorummm çok sağol amin inşallahhAblaaaaaa dogum günün kutlu olsunn, sevdiklerinle daima nice mutlu senelere
Sağolsun çok güzel bir jest yağtı bana çok mutlu oldumBildirim bile gelmişHanimKelesimiGetir abla senin için. Ne kadar seviliyorsun sen öyle
Mutlu yılların olsun
Ay yogunum be cuimmmmm, nasılsın ?
Aa tabiiikiiiDoğmuşum demi bunu kocamada sormam lazımmm sjksjksjk
Çok teşekkğrler canım sağol
Beni de gezdir whahahhİyiyim çok şükür cancağızım, geziyorum durmadan
İşleri hallet gel de az gülelim hfndmkfks
Ne der bilemedim şimdiiii romantikken iyiki varsın derdeAa tabiiikiii
ASLJKFJLLKFJJL dedikodu var mı dedikodu ?İyiyim çok şükür cancağızım, geziyorum durmadan
İşleri hallet gel de az gülelim hfndmkfks
VarASLJKFJLLKFJJL dedikodu var mı dedikodu ?