- 23 Eylül 2016
- 9.780
- 34.237
-
- Konu Sahibi feliscatus
- #5.581
Margeretin son yorumlarına baktımMüthiş bi iletişiminiz var, hepiniz neden bahsedildiğini anladınız. Ben hariç ☹
Geçmiş olsun.Sağol canım, implantÇenemi çivilediler, kimin ahı tuttu bilmem
Sağol canımGeçmiş olsun.
K.çı havalarda olmayan birinin? Gülen emoji attım ama çok can yakıcı kaynanam yaptırmıştıSağol canım, implantÇenemi çivilediler, kimin ahı tuttu bilmem
Sabah akşam su içmeyi ve böyle olmadığımız için Allaha şükretmeyi unutmayalımNeyse ki az önce tesadüfi gördüm de deli gibi merak etmiycem.
Ben çabalasam da olamam sanki kız o neydi öyleSabah akşam su içmeyi ve böyle olmadığımız için Allaha şükretmeyi unutmayalım
Yalandan bayılmıştır bence o. Sadece yarım gün ağzım çarpılmış gibi gezdimK.çı havalarda olmayan birinin? Gülen emoji attım ama çok can yakıcı kaynanam yaptırmıştı
Çerezlikler çok iyi gidiyor o tür zamanlardaO konu da okunur hee dur bebeyi emzirirken okuyayım kesin kavga çıkacak.
Pasif olmadan söyleyemiyoruz malesef...Ben çabalasam da olamam sanki kız o neydi öyle
Dur atıyorum sana da
Litfen atar mısın cnmDemin KK cringe tarihine geçecek bir yorum okudum ama üye pasif olunca gömebiliriz ancak. Bu beni çok üzüyor…
Sen biliyorsun bence.Litfen atar mısın cnm
Bol "o" ve "ö"lü mesajsa biliyorum xkdjdSen biliyorsun bence.
Ta kendisiBol "o" ve "ö"lü mesajsa biliyorum xkdjd
Konser değil de dışarı çıktım, sürttüm sağda solda birazCui Bono yine konserde.  hiç sesi çıkmıyor.
Bugün de başkası adına utandık çok şükürBol "o" ve "ö"lü mesajsa biliyorum xkdjd