KK Nostalji Treni 🫠

he onları biliyorum.
filmdelisinin yardımcı oldu dediği üyeyide biliyorum.
yani şu hikayede en çokta ona üzüldüm şu anda.
boşuboşuna kendini sorgulattı kadına.
Benim bu kadar yalanım olsa dava acmayla asla tehdit edemem lan millette iyi got var ha

Anlat anlat, açılırsın
ben anlatayim, ceycey benden sassynin olayini ogrendi.
ben ona buradaki bir arkadasin iyi niyetlimi kotu niyetlimi bilmem sassy icin bir baska uyeyi aradigindan bahsettim, ceyceycim her zamanki gibi elindeki bilgiyi en ufak seyde o arkadasa karsi kullanmaya calisinca olanlar oldu.
benim duvarimda yapiyordu birde paylasimini

Ama sanki o olay yuzunden degil dediler simdi. Kafam karisti

Kiz onun ceyceyle cok pis kavga ettigi ve de pislestigi bi konu vardi hatirliyo musun? Konu seydi. Kadin kizi okuldan gelunce birakacak kimse yokmus kaynanasi bakmam demis virt zirt
Konunun ne olduğunu hatırlamıyorum ama ceyceye söylediklerini hatırlıyorum. Ceyceyin kızına ve khomyukun annesine küfürler etmişti. Şimdi yeni üyeliğini kimse bilmiyo sanıyo biri söyleyince de itiraz ediyo

Ama sanki o olay yuzunden degil dediler simdi. Kafam karisti
ya bu laf sokmaya calistigi arkadas buna begenmedim mi atmis napmis ise buda iste sözde öc alacak benim duvarimda sey yazdi sen gelde once sahtekar arkadasinin gerceklerini anlat tarzi bisey yazdi ordan koptu olay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…