- 28 Kasım 2010
- 41.529
- 137.408
-
- Konu Sahibi feliscatus
Bi poku da hatırlama behe evlendiydi arapla o
İlk defa bi üyenin fake olduğunu çözemedimaçar açar inşallah maaşallah avukatlarimla muhattap olacaksiniz diyodu, litfen ifşalama diye diye kayboldu
SibelKozom biri vardi S li bisey doktor evde sevisirken izlenme fantezisi olan neydi adi?
Kozom biri vardi S li bisey doktor evde sevisirken izlenme fantezisi olan neydi adi?
Biz görmedik bi.
Ay Suzan Avci diycektim az daha hxhdjxj
Yok başka bir isimdi sanki böyle f harfli bir üyeSUzanna miydi neydi, anal hortumu tavsiyesi veren
Biri kaşıkla mi ne foto istemişti bambaşka birinin fotoğrafını kırpıp atmıştı o da son konusuydu sanırımO da fake mi çıktıydı?
Yok kız Suzanna bizim soyadıyla sitede ünlenen matrusqamız lütfen matrusqamı kimseyle karıştırmayınSUzanna miydi neydi, anal hortumu tavsiyesi veren
Zorunda kaldı:)
Ve 1 ay öncesinde ise avukatlarımız görüşsün derken ceyin söylediği kişi olduğunu itiraf etmişti halbukisi…
Nihalle olan mesele değil mi?Arkadaşlar arkadaşlar ceycey bahsettiğiniz konudan gitmedi. Bambaşka bir konudan gitti. Ohannes diyorum, ilk defa kimsenin bilmediği bir şeyi biliyorum.
Arkadaşlar arkadaşlar ceycey bahsettiğiniz konudan gitmedi. Bambaşka bir konudan gitti. Ohannes diyorum, ilk defa kimsenin bilmediği bir şeyi biliyorum.
çünkü araya gerçek bir şeyler serpistiriyordu, yahu benim gelin arabam gelinligim diyede elin kizinin fotisini yollamazsın beİlk defa bi üyenin fake olduğunu çözemedim
Hiç sevişmeden hamile kalıp kocam bana tapıyor diyen miydi o :dbir tanede vajinusmus hastasi olup huni ile hamile kaldigini anlatan uye vardi
Dava açcağım üyelere dedi.