- 8 Nisan 2023
- 5.399
- 48.502
- Konu Sahibi feliscatus
- #5.541
Yapma işte o zehirli oku atma.Kızlar sassyassyy diye bi üye vardı haberi olan var mı? durduk yere dün gece aklıma geldi. kanser tedavisi falan görüyordu sanki birden yok olunca merak ettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yapma işte o zehirli oku atma.Kızlar sassyassyy diye bi üye vardı haberi olan var mı? durduk yere dün gece aklıma geldi. kanser tedavisi falan görüyordu sanki birden yok olunca merak ettim
Gözün aydın canımKurtuldummmmmmmm ay yüküm hafifledi ahhaha
Hiç duymadık ismini taniyanı da duymadımKızlar sassyassyy diye bi üye vardı haberi olan var mı? durduk yere dün gece aklıma geldi. kanser tedavisi falan görüyordu sanki birden yok olunca merak ettim
Yapma işte o zehirli oku atma.
Sarımsak arkadaşımız belki bu yüzden karambole gitti en son onu araştırırken kayıplara karıştı. Bize bir daha sassy demeyin.Kızlar sassyassyy diye bi üye vardı haberi olan var mı? durduk yere dün gece aklıma geldi. kanser tedavisi falan görüyordu sanki birden yok olunca merak ettim
Kızlar sassyassyy diye bi üye vardı haberi olan var mı? durduk yere dün gece aklıma geldi. kanser tedavisi falan görüyordu sanki birden yok olunca merak ettim
Yapma işte o zehirli oku atma.
Noluyo yahu ne kaçırdımSarımsak arkadaşımız belki bu yüzden karambole gitti en son onu araştırırken kayıplara karıştı. Bize bir daha sassy demeyin.
Sarımsak arkadaşımız belki bu yüzden karambole gitti en son onu araştırırken kayıplara karıştı. Bize bir daha sassy demeyin.
ay noluyo yaa bana da anlatsın biriHahahahahahahahahhaahahahh kız dur boğulucam gülmekten
Hahahh boşver sen iş ne oldu? Kedilere yaş mamik lazım çalış köle.Hahahahahahahahahhaahahahh kız dur boğulucam gülmekten
Sarımsak arkadaşımız belki bu yüzden karambole gitti en son onu araştırırken kayıplara karıştı. Bize bir daha sassy demeyin.
İsim yok isim yok isim yokay noluyo yaa bana da anlatsın biri
ay noluyo yaa bana da anlatsın biri
Noluyo yahu ne kaçırdım
Hahahh boşver sen iş ne oldu? Kedilere yaş mamik lazım çalış köle.
Koca parası yemeye devamBmbk geçti
Koca parası yemeye devam
Koca parası yemek demeyelim de, ekonomiye can vermek diyelimKoca parası yemeye devam
Ekonomiye canımız feda.Koca parası yemek demeyelim de, ekonomiye can vermek diyelim
Koca parası yemek demeyelim de, ekonomiye can vermek diyelim