- 8 Mart 2015
- 25.054
- 81.014
-
- Konu Sahibi feliscatus
Böyle böyle senelerdir dolandırdım, özel hayat ihlali suçu işledim mi dedi?Bana sassy söylemişti bunları. Söyledi sonra gitti. Zaten ortalık karışık olduğu için de açıkçası öyle bıraktım. Ucu bana kadar dokunuyordu. Ben olayları hiç bilmediğim halde bir anda içine düştüm
Dipno teyze mi bxbxbxjAyni kisi mi bilmiyorum ama ben doktorum diyen bi uye vardi. Öğrenci belgesi mi ne paylasmisti ama bi yeri sansurlemeyi mi unutmustu. Tarih mi ne tutmuyodu bizim kizlar hemen yakaladi, yerin dibine soktular akshja capanin gururu asıl kk'dan cikti
Bana sassy söylemişti bunları. Söyledi sonra gitti. Zaten ortalık karışık olduğu için de açıkçası öyle bıraktım. Ucu bana kadar dokunuyordu. Ben olayları hiç bilmediğim halde bir anda içine düştüm
Ahahaha o da iyiymiş,hatırlayan vardır mutlaka.Ayni kisi mi bilmiyorum ama ben doktorum diyen bi uye vardi. Öğrenci belgesi mi ne paylasmisti ama bi yeri sansurlemeyi mi unutmustu. Tarih mi ne tutmuyodu bizim kizlar hemen yakaladi, yerin dibine soktular akshja capanin gururu asıl kk'dan cikti
Zorunda kaldı:)sana itiraf etti mi yani doğru mu anladım?
çok şaşkınım şu an.
Ben bile ona tahlil attım yaBöyle böyle senelerdir dolandırdım, özel hayat ihlali suçu işledim mi dedi?
Güzellik salonunda değil miydi o yav, Arap 'ın sevgilisi de vardı, değişik bir ablaydı o, Arap tarafından tecavüz edilme fantazisi vardı.Kız hostes biri vardı arapsever,hatırlarsın sen. Sen hatırlamazsanKatibin Ruhu kesin bilir,her bilginin içinde
Dava açcağım üyelere dedi.neyi söyledi sana?
fake olduğunu mu?
SUzanna miydi neydi, anal hortumu tavsiyesi verenAhahaha o da iyiymiş,hatırlayan vardır mutlaka.
Bir de erkek üye vardı,yıllarca kadın doğum topiklerinde bdvde yazmış falan. Fake çıkınca millet biz anladıydık demişlerdi.
litfen yazma kim olduğumu rezil olurum kocişimin ailesineZorunda kaldı:)
Ve 1 ay öncesinde ise avukatlarımız görüşsün derken ceyin söylediği kişi olduğunu itiraf etmişti halbukisi…
Onu da biliyorumGüzellik salonunda değil miydi o yav, Arap 'ın sevgilisi de vardı, değişik bir ablaydı o, Arap tarafından tecavüz edilme fantazisi vardı.
Kız hostes biri vardı arapsever,hatırlarsın sen. Sen hatırlamazsanKatibin Ruhu kesin bilir,her bilginin içinde
SUzanna miydi neydi, anal hortumu tavsiyesi veren
Hayır kuzumSUzanna miydi neydi, anal hortumu tavsiyesi veren
açar açar inşallah maaşallah avukatlarimla muhattap olacaksiniz diyodu, litfen ifşalama diye diye kaybolduDava açcağım üyelere dedi.
Ay aklımda hostes kalmış bilemedim şimdi. Araplı maraplı konulu seks filmi gibiGüzellik salonunda değil miydi o yav, Arap 'ın sevgilisi de vardı, değişik bir ablaydı o, Arap tarafından tecavüz edilme fantazisi vardı.
Kozom biri vardi S li bisey doktor evde sevisirken izlenme fantezisi olan neydi adi?Qyy karistirdin hepsini acess ajdhha o duş basligi sokan üye farklıydı hahahahahha