- 27 Ekim 2017
- 3.597
- 15.721
- Konu Sahibi feliscatus
- #3.741
Sarımsağı çok severimmmm.Anlayamazsınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sarımsağı çok severimmmm.Anlayamazsınız
Sarımsağın mı?
Profil resmimi yerim
Sarımsağın mı?
Hatlar karıştı bir anda sjksjksjkAnlayamazsınız
Abla ben de profilindeki teyzeye bakıp ata'ma hiç benzemiyor diyorum kapak fotoğrafıymışHatlar karıştı profil resmimi yerim dedi ya bende profil resmini yerim anladım,profilimde Atamın resmi varda kolumdada imzası olan dövme var.
Pro olmayanlara nah yapan teyze görünüyor pro olanlara çok güzel şeyler görünüyor ah kapitalizmHatlar karıştı profil resmimi yerim dedi ya bende profil resmini yerim anladım,profilimde Atamın resmi varda kolumdada imzası olan dövme var.
Keşke 2. sezon gelse.aşk kadınlar hepimiz burdayken size bir şey söylemek istiyorum
blutv de prens diye bir dizi var inanmazsınız 8 kere tekrar izledim
hani böyle çerez diziniz olur yemek yerken izlersiniz ya avrupa yakası gibi aynı o tarz tarihi komedi bi göz atın blutv si olmayan bana mesaj atsın ben size kullanıcı adı şifre veririm
Giray Altınok oynuyor değil mi?aşk kadınlar hepimiz burdayken size bir şey söylemek istiyorum
blutv de prens diye bir dizi var inanmazsınız 8 kere tekrar izledim
hani böyle çerez diziniz olur yemek yerken izlersiniz ya avrupa yakası gibi aynı o tarz tarihi komedi bi göz atın blutv si olmayan bana mesaj atsın ben size kullanıcı adı şifre veririm
geliyor zaten aşkımKeşke 2. sezon gelse.
evetGiray Altınok oynuyor değil mi?
Mihteşem haber son yılların en iyisi bencegeliyor zaten aşkım
kesinlikle ben tr dizilerini bırakmıştım ama bu sene kızılcık şerbeti ve buna sardım muhteşem yaMihteşem haber son yılların en iyisi bence
Bludaki bozkır da çok iyi bence. Behzat Ç için almıştım ama içersinde çok iyi yapımlar var.kesinlikle ben tr dizilerini bırakmıştım ama bu sene kızılcık şerbeti ve buna sardım muhteşem ya
Avatardaki nenem meşhurdur zaten bir döenm enler yarışmasında 1.olmuştuk. hatta şikayet bile almıştı nickle beraberAbla ben de profilindeki teyzeye bakıp ata'ma hiç benzemiyor diyorum kapak fotoğrafıymış
Nenem anarşisttir ona göre topluma mesaj veriyor sjksjksjkPro olmayanlara nah yapan teyze görünüyor pro olanlara çok güzel şeyler görünüyor ah kapitalizm
behzat ç hiç izlemedim bozkıra bakayım hanımlarımızın zevkine güvenirimBludaki bozkır da çok iyi bence. Behzat Ç için almıştım ama içersinde çok iyi yapımlar var.
Bende izliyorum onu her iki tarafta uçlarda genelde pembe panter fena yaaa.kesinlikle ben tr dizilerini bırakmıştım ama bu sene kızılcık şerbeti ve buna sardım muhteşem ya
Lost of us kesin izlemişsindir. Verdiğim parayı sonuna kadar haketti.behzat ç hiç izlemedim bozkıra bakayım hanımlarımızın zevkine güvenirim
Bludaki bozkır da çok iyi bence. Behzat Ç için almıştım ama içersinde çok iyi yapımlar var.
bozkır güzel, 2 sezon. geçen gün bitirdim.behzat ç hiç izlemedim bozkıra bakayım hanımlarımızın zevkine güvenirim
onun ilk iki bölümü hiç sarmadı beni ya o kadarda övüldü popüler olduLost of us kesin izlemişsindir. Verdiğim parayı sonuna kadar haketti.
pink hanım:)Bende izliyorum onu her iki tarafta uçlarda genelde pembe panter fena yaaa.