- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.720
-
- Konu Sahibi feliscatus
- #3.661
O konuda yazmıştın h... e...ç değil mi? Senin gibi zalım olmadığımdan açığa vermiyorum.
O kadar ünlü tanımıyorum ama ben bile anladım. Keşke bakanı da anlasaydımO konuda yazmıştın h... e...ç değil mi? Senin gibi zalım olmadığımdan açığa vermiyorum.
Sassysosyete ne anlamadım ki :)
Benim sansür de bu kadar oluyor demekO kadar ünlü tanımıyorum ama ben bile anladım. Keşke bakanı da anlasadyım
kendin okeye döndün yetmedi bende dönim istedin galiba :)Ben bitirdim Okey'e dönüyorum flgkgşlfşg
eski kankammmmmm
Çocuğun ismi kod gibi bir şey değil miydi? X harfini hatırlıyorum sadece. Şişt veya x derdim ben dePuhahahahahaahaahahahajaahahhahah iks diyo bebeye de iks iks
Çocuğun ismi kod gibi bir şey değil miydi? X harfini hatırlıyorum sadece. Şişt veya x derdim ben de
Sil şu fotoyu dedik silmediYa ben kafayı yiyorum galiba kocasının spermini atmıştı biri, yoğun kıvamlı olduğunu söylemişti hatta parmağına sürüp çekmişti fotoğrafı biz de iğrenç demiştik. Bunu benim zihnim mi uydurdu yoksa hatırlayan var mı
Ben de doğal karşılayabilirdim sanırımSil şu fotoyu dedik silmedi
Gayet doğal dedi durdu
Çok şükür hatırlayan biri çıktıSil şu fotoyu dedik silmedi
Gayet doğal dedi durdu
Bu ne terbisizLİNK vermeden bahsetmişsiniz bir arkadaşım konuyu anlamamış çok üzülüyoHenüz nostalji olmadı ama nostalji olduğunda üzerine çok konuşmak isteyeceğim taze bi konu var. Yurtdışına gitme temalı.
Tedavi görüyormuş adam sperm neden koyu ve daha şeffaf olmalıydı dimi demiştiÇok şükür hatırlayan biri çıktı
Gökçekatundu galiba.Birinin yatak döşeğinde leke vardı. Kocam beni aldatıyor mu bu ne lekesi demişti. Sonra aldattığı ortaya çıkmıştı güvenlik kameralarından falan. Kaçtı mı o uye ne oldu?
Her doğal da herkesin içinde ne bileyimBen de doğal karşılayabilirdim sanırım
Bir süre o konuyla ilgili çalışmıştım da. Yoğun yoğun örnekler geliyordu, ne yapacağımı bilmiyordum. Acaba sebebi neydi ki?..
Tedavi görüyormuş adam sperm neden koyu ve daha şeffaf olmalıydı dimi demişti
Eğer aynı konuysa
allah kahretsin tam öğle çayımı içerken şunu okudumYa ben kafayı yiyorum galiba kocasının spermini atmıştı biri, yoğun kıvamlı olduğunu söylemişti hatta parmağına sürüp çekmişti fotoğrafı biz de iğrenç demiştik. Bunu benim zihnim mi uydurdu yoksa hatırlayan var mı