- 17 Şubat 2015
- 7.516
- 19.753
-
- Konu Sahibi feliscatus
- #3.701
yeniden tribe girmeyelim kuyudan yeni çıktık dur sperm lekesi osuruk sesi falan iyi dağılmıştı ordan devamAhahah nick değiştirmiş fark etmedim, @Rosalind Franklin . Anlamıyorum yurt dışında yaşayan, akademik kariyeri olan insanların kaynanası yok mu, ailevi meseleleri yok mu?
Çok sağol nanecimHayırlı olsun
Şuan aktifti mi Bilmiyorum
Çoğunuz hatırlar sürekli kocasının çamaşırını koklayan biri vardı makineye atmadan kontrol ederdi beyaz lekeler var beni aldatıyor derdi
Kendi de başka bi adamla kiraz mi erik mi Bir sey yemeye gitmişti
şşşş Muneciğim uyardı biziNeden hemen ifşa ediyosunuz ki seçmelerden saçmalar dinleseydik ya önce
Hayır azcik laf soksaydi biraz da siz birbirinize girseydiniz
O zorunlu değildi sanki
Aaahhh ahhh, olsa da ben de yeseydimDut yemişlerdi. aktif ama uzun zamandır girmiyor
Bir ev hanımı olarak bu sorunuza cevap vermek istiyorum izninizle Sino hanım
Adam tedavi gördüğü için başkalarıyla kıyas değil doktor söylemiştir büyük ihtimal
Sorun zaten bu değil sorun buraya adamın spermini çekip atmasıydı yani kendi elinde bakın hu hu millet demesi
Demi evet ya aklım da o kaldi çünküOydu. Görüntülü konuşurken arkada dildo gibi bir şey vardı. ama o aktif olduğu için konuşmayalım
Sen ordan ne konuşuyorsun ev hanımı halinleBir ev hanımı olarak bu sorunuza cevap vermek istiyorum izninizle Sino hanım
Adam tedavi gördüğü için başkalarıyla kıyas değil doktor söylemiştir büyük ihtimal
Sorun zaten bu değil sorun buraya adamın spermini çekip atmasıydı yani kendi elinde bakın hu hu millet demesi
O o muydu havzhsjaklaOydu. Görüntülü konuşurken arkada dildo gibi bir şey vardı. ama o aktif olduğu için konuşmayalım
Neden acaba şikayet ediyo uyanık geçinen vatandaşlarşşşş Muneciğim uyardı bizi
Ev hanımı ev hanımı konuşuyor ya
Sisttt her an Mune nin nefesi arkamızda olabilirSen ordan ne konuşuyorsun ev hanımı halinlehayır kocasida yok ama para yiyor
Bence ipler her an kopabilir diye mune kendisi izliyor burayı :dNeden acaba şikayet ediyo uyanık geçinen vatandaşlar
Proların hepsi veya konuyu açan sanırım görüyor kimlerin baktığına. Fakirliğin gözü...Bence ipler her an kopabilir diye mune kendisi izliyor burayı :d
Mümkün değil ben görüyorum kim ne yapıyor adım kadar eminimBence ipler her an kopabilir diye mune kendisi izliyor burayı :d
Prolar görüyor kim hangi konu daProların hepsi veya konuyu açan sanırım görüyor kimlerin baktığına. Fakirliğin gözü...
Kaç lira ki proluk :|Mümkün değil ben görüyorum kim ne yapıyor adım kadar eminim