- 17 Şubat 2015
- 7.516
- 19.751
-
- Konu Sahibi feliscatus
- #3.681
Bir ev hanımı olarak bu sorunuza cevap vermek istiyorum izninizle Sino hanımallah kahretsin tam öğle çayımı içerken şunu okudum
bu gerçekten yaşandı mı
2 sorum var o zaman ona
1. soru: kaç kişiyle kıyasladı da kıvamı hakkında yorum yapabiliyor
2. soru: yoğun olsa nolur sıvı olsa nolur
yok consome desin bari :)
Benim aklıma inşaatta çalışan, yatakta takım elbise ile gözlerini tavana diken ve herkesin imrenerek baktığı manken gibi koca konusu geliyor. Kız da mimardı.Kocası çoook yakışıklı bir üye vardı. Herkes asılıyordu güya. Yunus polisiydi galiba hatırlayan var mı?
Tedavi görüyormuş adam sperm neden koyu ve daha şeffaf olmalıydı dimi demişti
Eğer aynı konuysa
allah kahretsin tam öğle çayımı içerken şunu okudum
bu gerçekten yaşandı mı
2 sorum var o zaman ona
1. soru: kaç kişiyle kıyasladı da kıvamı hakkında yorum yapabiliyor
2. soru: yoğun olsa nolur sıvı olsa nolur
yok consome desin bari :)
Şuan aktif mi Bilmiyorum
Çoğunuz hatırlar sürekli kocasının çamaşırını koklayan biri vardı makineye atmadan kontrol ederdi beyaz lekeler var beni aldatıyor derdi
Kendi de başka bi adamla kiraz mi erik mi Bir sey yemeye gitmişti
teşekkür ederimEvet evet yaşandı bakın alıntıladım ayrıntıları
Bu forumda ne çok Margaret var hepsi birbirine karışıyor.
Hatırlayamadım onuKocası sürekli gaz çıkaran bir üye vardı her gün konu açıyordu "yine o.surdu", " boşanıyorum artık dayanamayacağım" falan gibilerinden. Zilleritaktı'ydı hatta nicki hiç unutmam. Keşke geri dönse
sanırım boşanacağım.artık midem kaldırmıyor bu adamı.yapma dedikçe inada mı yapıyor anlamadım.biraz önce sarılıp biraz yakınlaşırken bir gaz çıkardı duyma duyma devam diyor.kalktım yanından geldim salona.bir hastalığı da yok.gayet doğal bir şeymiş ben de yapmalıymışım.şimdi ben hakime bunu desem boşar mı beni. ciddi ciddi boşanmak istiyorum.evet sırf bu nedenden boşanmak istiyorum.
Hatırlayamadım onu
O kimdi? ikiz kulelerin yıkıldığı tarihe daha yakın zamanda var olmuş
Neden hemen ifşa ediyosunuz ki seçmelerden saçmalar dinleseydik ya önceDedikoduya gelmiş dsflkjdgkj
Hiç sevmez oysa ki. Elit kişiliği el vermez dedikodu yapmasına sdlfkjdg
Cemoos belalın gelmiş goooşş
O zorunlu değildi sankiAklıma ne geldi
Zorunlunun bi konusu vardı ya sevgilisinden foto istemiş oda atmış Hahahha bir şey dikkatimi çekti deyip fotoda bir gölgeyi gösteriyordu ya adamın şeyi gibi duruyordu hahhahahhagünlerce o parmak o gölge yok kulak yok kumaş kıvrılmış yazmıştık
Allah kahresin artık hiç biter guvenli değilHayır bide karşılıklı iletişim tarzı değil burda ne yapacak. Sino selam daha ötesini yapamazsin Sino seni çoktan engellemiştir asfsfsffsfs bide takip etmiyorum cevap vermiyorum diyip cool takılır profil mesajlarındaki konuları hatmedip konusunda cevap verir nasılsa engelledigi insanlar ordan cevap veremeyecek ya. Cemoos garibanida benim sebebime banlanmisti daha fazla dayanamayip
Ahahah nick değiştirmiş fark etmedim, R Rosalind Franklin . Anlamıyorum yurt dışında yaşayan, akademik kariyeri olan insanların kaynanası yok mu, ailevi meseleleri yok mu?O kimdi? ikiz kulelerin yıkıldığı tarihe daha yakın zamanda var olmuşher birimiz fake olabiliriz olmaya da biliriz kimse kimsenin fakeine karışamaz.