KK Nostalji Treni 🫠

Bir ev hanımı olarak bu sorunuza cevap vermek istiyorum izninizle Sino hanım

Adam tedavi gördüğü için başkalarıyla kıyas değil doktor söylemiştir büyük ihtimal

Sorun zaten bu değil sorun buraya adamın spermini çekip atmasıydı yani kendi elinde bakın hu hu millet demesi

Kocası çoook yakışıklı bir üye vardı. Herkes asılıyordu güya. Yunus polisiydi galiba hatırlayan var mı?
Benim aklıma inşaatta çalışan, yatakta takım elbise ile gözlerini tavana diken ve herkesin imrenerek baktığı manken gibi koca konusu geliyor. Kız da mimardı.

Evet evet yaşandı bakın alıntıladım ayrıntıları

Tedavi görüyormuş adam sperm neden koyu ve daha şeffaf olmalıydı dimi demişti

Eğer aynı konuysa

Kocası sürekli gaz çıkaran bir üye vardı her gün konu açıyordu "yine o.surdu", " boşanıyorum artık dayanamayacağım" falan gibilerinden. Zilleritaktı'ydı hatta nicki hiç unutmam. Keşke geri dönse

Hatırlayamadım onu

Buldum alıntıya bakın

Dedikoduya gelmiş dsflkjdgkj

Hiç sevmez oysa ki. Elit kişiliği el vermez dedikodu yapmasına sdlfkjdg

Cemoos belalın gelmiş goooşş
Neden hemen ifşa ediyosunuz ki seçmelerden saçmalar dinleseydik ya önce
Hayır azcik laf soksaydi biraz da siz birbirinize girseydiniz

O zorunlu değildi sanki

Allah kahresin artık hiç biter guvenli değil

O kimdi? ikiz kulelerin yıkıldığı tarihe daha yakın zamanda var olmuş her birimiz fake olabiliriz olmaya da biliriz kimse kimsenin fakeine karışamaz.
Ahahah nick değiştirmiş fark etmedim, R Rosalind Franklin . Anlamıyorum yurt dışında yaşayan, akademik kariyeri olan insanların kaynanası yok mu, ailevi meseleleri yok mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…