- 27 Mart 2019
- 29.020
- 103.684
- Konu Sahibi feliscatus
- #3.641
HahahahaSosyete diyince aklıma kim geldi bil bakalım :)
Marka üretim fazlalıkları diyorsunSosyete pazarı ama :|
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HahahahaSosyete diyince aklıma kim geldi bil bakalım :)
Marka üretim fazlalıkları diyorsunSosyete pazarı ama :|
Milletinkini sakla benimkinin ceysın olduğunu cümle aleme duyur. Yazdım seni kenara süt oğlan.İşte böyle kocalarımızı saklıyoruz. Valla burada kocalara bile yyürüyorlar khgkdfjg
İzliyorum ya, o aksanını duymak bile huzur verici değil de nebende öyleyim izlediklerim yetmiyor röportaj izliyorum tavsiye edeerim orada da çok tatlı :)
:) Kocasının sırtını çekip atmıştı biri, izler vardı sırtında adamın. Ne izi olduğunu tartışmıştık.
Olmayan kocasına nasıl el açsın skjsjjs hariçten gazel okumayı çok seviyor bizim insanlarımız.Kocasına el açmayan bir üye ( sino2023) yüzünden geldi buralara kdkdkdk
evet :) ama alkollü okuduğum için anca 37 ye geldim o kadarı bile yetti buraya nasıl gelcem bilmiyoooomImTheDevil siz baştan itibaren mi okuyorsunuz dünden bu yana :d
Şu başlık altında bu kaçıncı kusma emojisi arayışım lütfen beğen butonuna kusma ifadesi eklensinYa ben kafayı yiyorum galiba kocasının spermini atmıştı biri, yoğun kıvamlı olduğunu söylemişti hatta parmağına sürüp çekmişti fotoğrafı biz de iğrenç demiştik. Bunu benim zihnim mi uydurdu yoksa hatırlayan var mı
feliscatus ne dersin uygun mu zenginler kulübüne dşfgldşfgklBizim de hem klima hem vantilatör var zengin miyiz şimdi :| az önce pazardan eşofman aldım çünkü zenginsek bilmek istiyorum
Eğer sosyeteyle ilgili kesin bilgiye denk gelirseniz bize çıtlatın. Dün gece resmen tez kataloğu taradımevet :) ama alkollü okuduğum için anca 37 ye geldim o kadarı bile yetti buraya nasıl gelcem bilmiyoooom
sosyete ne anlamadım ki :)Eğer sosyeteyle ilgili kesin bilgiye denk gelirseniz bize çıtlatın. Dün gece resmen tez kataloğu taradım
Streçsu
Streçberk
Streç aleyna
Streç nurullah
Tamam sustum
feliscatus ne dersin uygun mu zenginler kulübüne dşfgldşfgkl
Milletinkini sakla benimkinin ceysın olduğunu cümle aleme duyur. Yazdım seni kenara süt oğlan.
alah razı olsun ben ne kadar safmışım diyorum daha 40 a anca geldim şok üstüne şokBiz yandık sen de yan istedim sfjkdflgj
Harika bonny m dansı da yaparım gizli zenginlere özel bişi buPazara kadar iyiydi ya bilemedim
O konuda yazmıştın h... e...ç değil mi? Senin gibi zalım olmadığımdan açığa vermiyorum.Benimki de birine benziyor ama söylemem. Bir ara sitede bir çok üye eşimi görmek istedi gerçekten benziyor mu diye dkjgkdfjg
Ben bitirdim Okey'e dönüyorum flgkgşlfşgalah razı olsun ben ne kadar safmışım diyorum daha 40 a anca geldim şok üstüne şok