- 1 Aralık 2021
- 12.033
- 40.385
- 34
- Konu Sahibi feliscatus
- #3.621
Herkes hatırlıyor unutmak imkansız zatenYa muzdan mastürbasyon şeysi yapıp anlatan üyeyi bir ben mi hatırlıyorum ya deliricem ben mi uydurdum yoksa noluyo olum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkes hatırlıyor unutmak imkansız zatenYa muzdan mastürbasyon şeysi yapıp anlatan üyeyi bir ben mi hatırlıyorum ya deliricem ben mi uydurdum yoksa noluyo olum
Vantilatör de var bendeArkadaşlar mal varlığımızı mı açıklıyoruz? Bende şarjlı dikey süpürge, robot süpürge, türk kahvesi makinası ve filtre kahve makinası var. Klima da var ama bence en önemlisi ayaklı vantilatör. şimdi alın bu bilgiyle ne yaparsanız yapın.
bu kadarını yaptıysa fake olmayabiliranlamlandıramadığım bu ben bildiğiniz takıntılı manyak biriyim kız bana foto attı ben o fotoyu yandex görsel google görsel pinterest ne varsa tarattım doğru mu yalan mı diye yakınlaştırdım pixelleniyor mu diye baktım hani ss mi tel çekimimi mi bana erfkek arkadaşını attı onu bile kaç yerde tarattım ve bana attığı her foto konuştuğumuz konsepte uygundu gerrçekten böyle bir fake bulduysa bana tebrik etmek düşer
bana da kişi gerçek olaylar fake gibi geliyor çünkü dolgu konusu konuşuyoruz kendiyle ilgili öyle foto atıyo kilo konusu konuşuyoruz önce sonra atıyo falan hani her konuya uygun fotolu fake efsane bişi keşke bende bulsambu kadarını yaptıysa fake olmayabilir
yani kişiler gerçektir fotolarda gerçektir ama yazdığı şeyler açtığı konular yalandır
kendiyle ilgili verdiği bilgilerin hepsi doğru değildir filan
yani çok karışık ama birinin %100 fake yapması imkansız geliyo bana fotolar vs var diyorsunuz
sizin gibi başkaları da söyledi arkadaşlık ettiğini söyleyenler olmuş
tuhaf
Hemen bakıyorum çok teşekkür ederimSiklon süpürgelerde hepa filtresi var. Biz ondan kullanıyoruz. Kullandığın gibi boşaltınca koku da yapmıyor.
Üniforma havası bu. Gerisi yok. Nadiren yakışıklı polis gördüm. Kıyafet ve duruş sebebiyle karizmaları var sadece.
Aklıma ne geldiEn fazla merak ettiğim ayak parmağı barındıran foto ahhahahaha
kız o karakol değildi sanki kocası askerdi iş yerin kapısında bağırmıştıAdam öpüşmekten ileri gitmedim diye salya sümük ağlamıştı ama kız cidden hamileydi. Karakola gidip kapıda bağırmıştı
Askeri karakol iştekız o karakol değildi sanki kocası askerdi iş yerin kapısında bağırmıştı
Bizim de hem klima hem vantilatör var zengin miyiz şimdi :| az önce pazardan eşofman aldım çünkü zenginsek bilmek istiyorumVantilatör de var bende
Çocuğun adı Streç mi?
Bizim de hem klima hem vantilatör var zengin miyiz şimdi :| az önce pazardan eşofman aldım çünkü zenginsek bilmek istiyorum
Elon musk'a where is karı ? demişler bundan daha büyük sansasyonel haber olamaz sjkdjhjkdd
Ciks pazar olunca olmadı ama marka olsaydıBizim de hem klima hem vantilatör var zengin miyiz şimdi :| az önce pazardan eşofman aldım çünkü zenginsek bilmek istiyorum
Ciks pazar olunca olmadı ama marka olsaydı
Saygılar agam pasam diyecektim
Sosyete pazarı ama :|Pazara kadar nasıl da iyi gidiyordun oysa
bazen gerçek bir ülkede değilde simülasyonda mı yaşıyoruz diye düşünüyorumElon musk'a where is karı ? demişler bundan daha büyük sansasyonel haber olamaz sjkdjhjkdd
Sosyete diyince aklıma kim geldi bil bakalım :)Sosyete pazarı ama :|
Karanlık çökünce yine aramaya başlarız hiç aklımdan çıkmıyor ahshshshSosyete diyince aklıma kim geldi bil bakalım :)
Musk çıktıktan sonra da X ne aw maykıl koyamamis mi dediğine adım gibi eminim shshshshhsPuhahahahahaahaahahahajaahahhahah iks diyo bebeye de iks iks