KK Nostalji Treni 🫠

Arkadaşlar mal varlığımızı mı açıklıyoruz? Bende şarjlı dikey süpürge, robot süpürge, türk kahvesi makinası ve filtre kahve makinası var. Klima da var ama bence en önemlisi ayaklı vantilatör. 😎 şimdi alın bu bilgiyle ne yaparsanız yapın. :KK70:
Vantilatör de var bende 😌

anlamlandıramadığım bu ben bildiğiniz takıntılı manyak biriyim kız bana foto attı ben o fotoyu yandex görsel google görsel pinterest ne varsa tarattım doğru mu yalan mı diye yakınlaştırdım pixelleniyor mu diye baktım hani ss mi tel çekimimi mi bana erfkek arkadaşını attı onu bile kaç yerde tarattım ve bana attığı her foto konuştuğumuz konsepte uygundu gerrçekten böyle bir fake bulduysa bana tebrik etmek düşer
bu kadarını yaptıysa fake olmayabilir
yani kişiler gerçektir fotolarda gerçektir ama yazdığı şeyler açtığı konular yalandır
kendiyle ilgili verdiği bilgilerin hepsi doğru değildir filan
yani çok karışık ama %100 fake yapması imkansız geliyo bana fotolar vs var diyorsunuz
sizin gibi başkaları da söyledi arkadaşlık ettiğini söyleyenler olmuş
tuhaf

bu kadarını yaptıysa fake olmayabilir
yani kişiler gerçektir fotolarda gerçektir ama yazdığı şeyler açtığı konular yalandır
kendiyle ilgili verdiği bilgilerin hepsi doğru değildir filan
yani çok karışık ama birinin %100 fake yapması imkansız geliyo bana fotolar vs var diyorsunuz
sizin gibi başkaları da söyledi arkadaşlık ettiğini söyleyenler olmuş
tuhaf
bana da kişi gerçek olaylar fake gibi geliyor çünkü dolgu konusu konuşuyoruz kendiyle ilgili öyle foto atıyo kilo konusu konuşuyoruz önce sonra atıyo falan hani her konuya uygun fotolu fake efsane bişi keşke bende bulsam

Siklon süpürgelerde hepa filtresi var. Biz ondan kullanıyoruz. Kullandığın gibi boşaltınca koku da yapmıyor.

Üniforma havası bu. Gerisi yok. Nadiren yakışıklı polis gördüm. Kıyafet ve duruş sebebiyle karizmaları var sadece.
Hemen bakıyorum çok teşekkür ederim

En fazla merak ettiğim ayak parmağı barındıran foto ahhahahaha
Aklıma ne geldi :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Zorunlunun bi konusu vardı ya sevgilisinden foto istemiş oda atmış Hahahha bir şey dikkatimi çekti deyip fotoda bir gölgeyi gösteriyordu ya adamın şeyi gibi duruyordu hahhahahha :KK70::KK70::KK70:günlerce o parmak o gölge yok kulak yok kumaş kıvrılmış yazmıştık :KK70::KK70::KK70:

Elon musk'a where is karı ? demişler bundan daha büyük sansasyonel haber olamaz sjkdjhjkdd
bazen gerçek bir ülkede değilde simülasyonda mı yaşıyoruz diye düşünüyorum
elon musk'ın kıyafeti sanki yoldan geçerken çay içmeye uğramış gibiydi
diğer kişi deseniz ki bu bizim yetkilimiz oluyor anlayan anladı :KK70:
2 kelime ingilizce bile konuşamıyor, adamın oğluna top hediye etti
çocuğa da topu verirken "x" diye sesleniyor çocuk bakmıyor bile
o eş konusu açılınca aslında ingilizce bilmediğine bi sevindim sanki
ingilizcesi olsa kadının en önemli kariyeri analık vazifesidir diye nutuk atabilirdi uzaya araç gönderen adama

X