- 17 Aralık 2015
- 26.431
- 48.122
-
- Konu Sahibi feliscatus
- #3.301
yani kendiside gayet basarili bir akademik hayatı olan, guzel okullarda okuyabilmiş bir insan ailesinin maddi durumununda cok kötu oldugunu düşünmüyorum ancak, diğer bayanin şaşalı hayatı inanın insanın başını döndürüyor.Ben de öyle düşünüyorum. Biri doğuştan bu hayata sahip, diğeri mış gibi yapan sonradan bu hayata sahip olan biri. Kendi olmak istediği kişiyi anlatmış. Bir yandan da üzücü
ahahaha evet evetDüşen burdaki sassy mi? Ondan emin miyiz?
kendisi mimar, bakan yigeniyle evli e bakan yigeni olunca ve bu yigende bazi durumlardan dolayi adindan bahsedilen birisi olunca haliyle kulis haberlerine düşüyo diyeyim.
Budiğer bayanin şaşalı hayatı inanın insanın başını döndürüyor.
berke ne alaka yaGoogle ---> berke adında yeğeni olan bakanlar ---> Enter
aynen o bayanBufilmdelisi 'nin bahsettiği Instagram'daki kız değil mi?
berke ne alaka yao kim ayy berkemiymiş nisanlisinin adi ba ba ba ba
Yok bacım yok. 1 saattir aramadığım kombinasyon kalmadı. Uyuşan bir çift var ama onların da bakanla alakası yok. Ayrıca eşinin adı da Berke değildi kesinlikle. Sassy öyle diyordu sadece.Google--> berke adında yeğeni olan bakanlar--> Enter
Ben yazdım ama o da yalandı kesin.Ben de geçen sene profil mesajlarında okurken berke gördüğümü hatırlıyorum, burada da bir üye berke yazdı. O da Hayrullah mı yoksa?
berke diye biri yok arkadaşım oda yalanBen de geçen sene profil mesajlarında okurken berke gördüğümü hatırlıyorum, burada da bir üye berke yazdı. O da Hayrullah mı yoksa?
Kafeye geldim burada da takipteyim bir şey kaçıracağım diye ödüm kopuyor.Konuyu şöyle takip ediyorum
Yok bacım yok. 1 saattir aramadığım kombinasyon kalmadı. Uyuşan bir çift var ama onların da bakanla alakası yok. Ayrıca eşinin adı da Berke değildi kesinlikle. Sassy öyle diyordu sadece.
Bacım madem söyleyemiyorsun Hercule Poirot gibi de konuşma yafarklı açılardan bakmak çok önemli işte sadece bakan kısmına takılı kalınca
Hanımefendi size amuda kalkmış foto atsam bir ipucu daha söyler misiniz :dfarklı açılardan bakmak çok önemli işte sadece bakan kısmına takılı kalınca
o kim yaBacım madem söyleyemiyorsun Hercule Poirot gibi de konuşma yaHanımlar destek olun biraz tek başıma beyin fırtınası yapıyorum şurda. Mis gibi zihin egzersizi
ahahahahahaha ay kizi uyutuyordum kahkahama sicradi yaHanımefendi size amuda kalkmış foto atsam bir ipucu daha söyler misiniz :d
Bir ipucu daha verirseniz daha komiklerini söylerim :d :dahahahahahaha ay kizi uyutuyordum kahkahama sicradi ya
Berke yalandır kesin ya. Biri bana adım Berke dese pek inanmamYok bacım yok. 1 saattir aramadığım kombinasyon kalmadı. Uyuşan bir çift var ama onların da bakanla alakası yok. Ayrıca eşinin adı da Berke değildi kesinlikle. Sassy öyle diyordu sadece.
Ben kendimi ifşalasam?? Değer bakHanımefendi size amuda kalkmış foto atsam bir ipucu daha söyler misiniz :d
Aaaa Agatha Christie'mizin baş kahramanı, her olayı çözen muhteşem dedektifimiz Poirot. Nasıl bilmezsiniz? O olaydı çözerdio kim ya
Ben kendimi ifşalasam?? Değer bakSassy uğruna kim vurduya gidecem şimdi
Aaaa Agatha Christie'mizin baş kahramanı, her olayı çözen muhteşem dedektifimiz Poirot. Nasıl bilmezsiniz? O olaydı çözerdi