- 15 Şubat 2013
- 24.329
- 91.356
-
- Konu Sahibi feliscatus
- #3.261
Ya fakese nasi magazine düsüyoana haberi bilmem ama bazi magazin gazetelerine dergilerine düştüler
Ha gayret.0 noktası :d şimdi magazin sayfalarına daldım bakıyorum :d
Gerçekten cemiyette biriyle evli. Sadece kendisi bahsettiği kişi değil.Ya fakese nasi magazine düsüyo
Burdan belli yaşan olduguBerkeleyde lisans exchange mitde master diye biliyorum.
Magazine düşen kim? Burda farklı birinin fotolarına kullandığına göre sasssy olamaz ki.Ya fakese nasi magazine düsüyo
Ben dün 18'e bi gittim ı-ıh yok kör oluyordum. 128 iyi, tam giriş noktasıİnsaflı davranmışsın; ben direkt 18 demiştim
O nasıl oluyor yaSen en iyisi bizleri mesajda topla
Gerçek sassynin kimliğini fimdelisi ve chamallows biliyor. Söylediklerinin tamamı yalan değil bir kısmı gerçek.Magazine düşen kim? Burda farklı birinin fotolarına kullandığına göre sasssy olamaz ki.
Evet, kayboluyor.Bu arada neyapsamkisimdi nickli bir üye vardı ve sassy'nin arkasını kolluyordu hep. O da fakemiş sanırım. Bunlar bir keresinde benim konumda başka bir üyeyle konudan alakasız bir şekilde ağız dalaşına girdiler. Mahkemeler avukatlar havalarda uçuştu. Dertleri neydi tam bilmiyorum. Ben tartıştıkları konuyu da üyeleri de yakinen bilmediğim için dahil olmamıştım, ama çoğu kişi sassy'i savunmuştu.feliscatus da vardı hatta (eski nickini biliyorum) hatırlar belki.
Bir şey soracağım hesabını silen üyelerin özel mesajları bizim mesaj kutumuzdan kayboluyor mu? Sassy o olaydan sonra bana özelden mesaj atıp konumu baltaladığı için özür dilemişti. Şu an benim gelen kutumda ondan mesaj yok. Silmedim de. Olabilir mi böyle bir şey?
Bu arada neyapsamkisimdi nickli bir üye vardı ve sassy'nin arkasını kolluyordu hep. O da fakemiş sanırım. Bunlar bir keresinde benim konumda başka bir üyeyle konudan alakasız bir şekilde ağız dalaşına girdiler. Mahkemeler avukatlar havalarda uçuştu. Dertleri neydi tam bilmiyorum. Ben tartıştıkları konuyu da üyeleri de yakinen bilmediğim için dahil olmamıştım, ama çoğu kişi sassy'i savunmuştu.feliscatus da vardı hatta (eski nickini biliyorum) hatırlar belki.
Bir şey soracağım hesabını silen üyelerin özel mesajları bizim mesaj kutumuzdan kayboluyor mu? Sassy o olaydan sonra bana özelden mesaj atıp konumu baltaladığı için özür dilemişti. Şu an benim gelen kutumda ondan mesaj yok. Silmedim de. Olabilir mi böyle bir şey?
şaka değil baya arkadaştıkHop başa şimdişakaysa komik değilse hiç komik değil
alah razı olsun gidiyorumBacımsu sen 128'den bi başla
Düğünü hangi ülkede yaptılar bir şey denicem de :dşaka değil baya arkadaştık
bana da atın cahil kalmimBana da atar mısınız?
Aldığım yeni bilgi yanlış yorumlanmış bilgiymiş yassy şurayı okuyorsun biliyorum gel buraya god damn itBulduğum yanlışmış arkadaşlar yeni bir bilgi aldım ona göre bakıcam şimdi yaşlandım resmen