KK Nostalji Treni 🫠

Magazine düşen kim? Burda farklı birinin fotolarına kullandığına göre sasssy olamaz ki.
Gerçek sassynin kimliğini fimdelisi ve chamallows biliyor. Söylediklerinin tamamı yalan değil bir kısmı gerçek.

Gerçekten biriyle evli ve o evli olduğu kişi cemiyetten sanırım dergilerde çıkmış.

Ama burada paylaştığı fotolardaki kişi değil ve burada paylaştığı düğün fotoğrafları da ona ait değil.

Bu arada neyapsamkisimdi nickli bir üye vardı ve sassy'nin arkasını kolluyordu hep. O da fakemiş sanırım. Bunlar bir keresinde benim konumda başka bir üyeyle konudan alakasız bir şekilde ağız dalaşına girdiler. Mahkemeler avukatlar havalarda uçuştu. Dertleri neydi tam bilmiyorum. Ben tartıştıkları konuyu da üyeleri de yakinen bilmediğim için dahil olmamıştım, ama çoğu kişi sassy'i savunmuştu. feliscatus da vardı hatta (eski nickini biliyorum) hatırlar belki.

Bir şey soracağım hesabını silen üyelerin özel mesajları bizim mesaj kutumuzdan kayboluyor mu? Sassy o olaydan sonra bana özelden mesaj atıp konumu baltaladığı için özür dilemişti. Şu an benim gelen kutumda ondan mesaj yok. Silmedim de. Olabilir mi böyle bir şey?

Evet, kayboluyor.

Bendeki mesajlar foto vs duruyor olduğu gibi bu konu acilinca bakmistim da tekrar.

Yaaa ben de sassy ile ufaktan yazışmışım Az önce buldum
Ama yakın zamanda bir üyeyle özel mesajlaşmamız kayboldu, çünkü üyelik iptali yaptı. Ben silmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…