- 17 Aralık 2015
- 26.431
- 48.122
-
- Konu Sahibi feliscatus
- #3.221
kiz kolejlerde ve yurt disinda vs egitim almis bir kiz ve esiylede yurt disinda karsilasip tanisiyolar.E işte ne güzel kavuşmuş :) ben sittin sene yine ulasamam . Kız sıfır olsa o ortama da giremez gibi geliyo
bosuna arama çünku ankara da degil türkiyede de degil. umarim linkedinide kandirmiyodurLinkednde şu an iç mimar arıyorum turkiyede 2394040 iç mimar olduğunu bilmeme rağmen. Tamam ya psikopat değiliz arkadaşlar ben kapatıyorum dükkanı sassy olayı benim için bitmiştir.
kiz kolejlerde ve yurt disinda vs egitim almis bir kiz ve esiylede yurt disinda karsilasip tanisiyolar.
sıfır degil ama ailesinden anladigim kadariyla o ortamda olacak kadarda degil.
Evet
Hepsi fake.
ahahahaaAnaokulu arkadaşıyla evlendiğini söylemişti
Yani çocukken aralarında bir şey yokmuş ama yıllar sonra başlamış
ahahahaavallahi dugun haberleri bile yurt disinda bir seminerimsi birseyde tanistiklarini ve asklarinin boyle basladigiblniz yazdi
:d show ana habere çıktı mı evetse oturur bütün yayınları izlerim :dahahahaavallahi dugun haberleri bile yurt disinda bir seminerimsi birseyde tanistiklarini ve asklarinin boyle basladigiblniz yazdi
Olm hani faketi. Ne isi var Show Tv de. Ay gene basa sardik bxbxbx:d show ana habere çıktı mı evetse oturur bütün yayınları izlerim :d
Bir şey buldum sana mesaj aticam :dOlm hani faketi. Ne isi var Show Tv de. Ay gene basa sardik bxbxbx
MIT'teki mezuniyet fotoğrafları da iş görebilirLinkednde şu an iç mimar arıyorum turkiyede 2394040 iç mimar olduğunu bilmeme rağmen. Tamam ya psikopat değiliz arkadaşlar ben kapatıyorum dükkanı sassy olayı benim için bitmiştir.
sosyeteye mensup olan o degil, eşiGerçekten haberlere çıkacak kadar sosyetik bir çevreye mensup yani? O zaman neden bu Feriha oyunları ya asdsf
ana haberi bilmem ama bazi magazin gazetelerine dergilerine düştüler:d show ana habere çıktı mı evetse oturur bütün yayınları izlerim :d
banada at ne bulduysanBir şey buldum sana mesaj aticam :d
Ne buldun ne buldun.Bir şey buldum sana mesaj aticam :d
Düşen burdaki sassy mi? Ondan emin miyiz?ana haberi bilmem ama bazi magazin gazetelerine dergilerine düştüler
banada at ne bulduysan
ana haberi bilmem ama bazi magazin gazetelerine dergilerine düştüler
Atamıyorum ki :|banada at ne bulduysan